Ti mennyire hisztek a ciganykartyaban? Egyik ismerosom evek ota josol, tegnap radzantam magam, hogy nekem is josoljon, de nemtudom h tenyleg ugy lesznek e a dolgok ahogy a kartyak mutattak :-/ szerintetek?
Magam is 10 éve használok cigánykártyát (meg mellé még van Jungi tarot meg Crowley tarot paklim is). Ugyanolyan jóseszköz, mint a többi. Nem a kártya a lényeg, hanem az, aki kiveti. Jóskodhat az ismerősöd évek óta, ha szemernyi érzéke sincs hozzá és csak osztja ami épp eszébe jut, meg kezdhette tegnap is, ha tényleg van érzéke hozzá. A dolgok pedig úgy lesznek ahogy te alakítod, a jóslás mindig azt mutatja, hogy mi a legvalószínűbb következmény, ha minden úgy megy tovább, ahogy a jóslás pillanatában van. A jóslat nem törvény, meg kőbe vésett dolog, hogy annak márpedig biztosan úgy kell lennie, csak iránymutatás, tanácsadás. Ezt nem tudja felfogni az emberek többsége.
Ja, és az EzoTV-t és társait ne tekintsük hivatalos alapnak arra, hogy mi is a valódi jóslás és hogy is megy.
"A jóslat nem törvény, meg kőbe vésett dolog, hogy annak márpedig biztosan úgy kell lennie, csak iránymutatás, tanácsadás."
És itt kezdődik a fogalmakkal való maszatolás, ködösítgetés. De az mégse úgy, hanem így, sőt, nem is így, hanem inkább emígy, de emígy is csak akkor, ha ...
Nahát úgy én is tudok jósolni, hogy vagy úgy lesz, vagy nem :D
10 ezer 1 óra, lehet jelentkezni XD
"Nahát úgy én is tudok jósolni, hogy vagy úgy lesz, vagy nem :D "
Persze hogy tudsz, mindenki tud, akinek magasabb az IQ-szintje 90-nél. Csak nem mindenkinek van gyomra folyamatosan átverni az embereket, vagy nem mindenki annyira agymosott, hogy komolyan higgyen a jóslásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!