Mit jelenthetnek az alábbi lapok a cigánykártyában?
Kérlek benneteket, csak az válaszoljon a kérdésre, aki érti a lapok jelentését a cigánykártyában!
Aki beszólogatni szándékozik, az keressen más témát oltogatására!
Nemrég cigánykártyát vetettem, mivel nagy "feladat" előtt állok. Egyik ismerősöm nemrég volt 30 éves, és portrét készítettem számára. Feltettem hát egy kérdést, mely így hangzik:
Sikerül-e majd átadnom neki ajándékomat?
Központi lap: Lelkész (mivel káplánatya az említett ismerősöm a városban, ahol lakom)
Válaszlapok: Szerelem-Váratlan öröm-Utazás-Ajándék-Ház-Katonatiszt
Kérlek, segítsetek megfejteni, mit jelenthetnek a lapok! Bár van felőle sejtelmem, mit akarnak mondani, de nem biztos, hogy jól értelmeztem őket, ezért van szükségem nálam jobb személyekre, akik értik is a kártya jelentését... :)
Hát látom, hogy két értetlen tuskóval van dolgom, akik a f*szverésen és mások basztatásán kívül semmihez nem értenek. Fogjátok már fel, hogy nem érdekel úgy ez az ismerősöm mint FÉRFI! :@
Ha meg nehéz a felfogásotok, nem az én bajom!!!!
oda tudod adni.
az utazás-ház-ajándék kombináció kiteszi a látogatást
a cigánykártyában pont az a szép hogy többféle lapból is ugyanaz a jelentéstartalom kijöhet, ezért is nehéz értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!