Ezt a lapkombinációt a cigánykártyában hogyan kell értelmezni?
Egy ismerősöm jelenlegi kapcsolatának jövőjére vagyok kíváncsi.
A hét húzott lap sorrendben: örvendezés - levél - szomorúság - betegség - utazás - halál - tolvaj
A halál kártyára húztam 3 további értelmező lapot, ezek kevés pénz - üzenet - szerelem.
A tolvaj kártyára szintén, ezek házasság - katonatiszt - bosszúság.
Én ebből arra tippelek, hogy a kezdeti boldogság után hamar véget ér a dolog, a szerelem meghal, valaki ellopja a nő szívét. Jól gondolom, vagy teljesen fals jelentést magyarázok az egészbe csak azért, mert én ezt akarom látni a lapokban?
A kirakás, nagy vonalakban:
Az átmeneti boldogságot, ami a kapcsolat elején volt eárnyékolja valamilyen gyanú , esetleg pletyka amit a párjáról halhatott a kérdeződ, ami magyarázza a szomorúságot és a betegséget, jelen esetben mindkét lapot lehet szó szerint értelmezni,
A halál jelen esetben a kapcsolat végét jelzi, és a ráhúzott lapok mutatják, hogy hamarosan új kapcsolata is kezdődik.
a tolvaj azt mutatja h elveszik tőle a párt,
bár véleményem szerint, ez a kapcsolat amúgy sem lenne túl hosszútávú.
Na miután ezt leírtam megnéztem, hogy hogyan értelmezted, úgy tűnik ugyanazt látjuk. :)
További sok sikert :)
Üdv:
Abroxo
Spirutális tanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!