Milyen természetfeletti lényeket ismertek?
Nincsenek ilyenek.
Minden lény természetbeli, ha afelett lenne, nem létezne.... Benne van nevében is.
Könyvtárban olvastam róluk, a valóságban pedig nem léteznek.
Amúgy elég sokat, és nem hiszem hogy itt képernyőkön át listázni célszerű lenne.
Én ismerek párat, ezek közül a vérkakadú, kútcsa és a laccódémon. De mind közül a legveszélyesebb a roúka, már kétszer is találkoztam ezzel nagyon gonosz teremtéssel, mely hasonlít a rókára, de nem az, ugyanis ez sokkal ravaszabb szívósabb jószág. E állattal nem könnyű végezni, ugyanis a vastag bundáján nem hatolhat át semmi, csakis a réz tudja megsebesíteni. és a meccő, mely egy csont alakú izé, általában a simánok szokták használni ellen. Ennek az állatnak a fő tápláléka a kakashús, de szereti a tyúkhúst is, imádja a fényes tárgyakat, így azokkal lépre lehet csalni. Mély alagútrendszert tud ásni és azon belül közlekedni, sőt hegyes karmai és pengeéles fogai vannak, melyeknek köszönhetően átrágja a drótkerítés is, így aztán könnyű prédának ígérkezik a kiszemelt áldozat. Ez a mérhetetlenül ádáz teremtés feltehetőleg a rókadémonok családjába tartozik, és azzal a szándékkal érkezett a Földre, hogy megtizedelje a haszonállatokat, így tovább menve a többi állat sincs biztonságban, sőt az ember sem!
Ha nem kapunk hamar észbe, akkor egy roúkainváziónak nézünk elébe, ahol az ember a leggyengébb láncszem.
Próbálok komoly lenni, de nem tudom melyik csoportra gondolsz:
- yeti, Loch Ness-i szörny, bigfoot, chupacabra
- avagy koboldok, tündérek?
- feleségem, amiért kibír engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!