Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan küzdjem le a félelmemet...

Hogyan küzdjem le a félelmemet? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most lehet hogy páran hülyének fognak nézni!Természetesen megértem! :) Szóval pár éve elég furcsa dolgok folynak a házba léptek,kopogás volt hogy ettem és a csészét ellökte valami!Azóta van hogy érzem hogy valaki a hátam mögött van és iszonyat negatív de gondoltam hogy csak hülye vagyok és kész! :D De nem rég lefeküdtem aludni éreztem megint ugyan úgy hogy mintha figyelnének ott volt a telóm a párna alatt és gyorsan kamerázni kezdtem! :) Másnap megnéztem a videót (este nem mertem :D)És egy fekete ember szerűség látszik rajta két keze tökéletesen kivehető a teste picit halványabb!Azóta elégé félek de tudni szeretném mit akar tőlem de amikor érzem hogy ott van szörnyen félek :D Ha az jelent valamit a kezével hadonászik!A videót nem mutatom senkinek se mivel egyszerűen rá mondják úgy is hogy szerkesztve lett!

2014. júl. 4. 16:53
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Még valami a fh nevem Anunimus MC XD ez azért van mert még anno Anonim MC volt a kedvenc énekesem sőt mai napig hallgatom is.Ez a felhasználó elég régi.Csak azért írtam le mert az Anonymus szobrára hasonlítottam.
2014. aug. 27. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!