Ezt a félelmemet hogyan küzdjem le?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen kezdtem el dolgozni egy hotelben. Olyan pozícióban dolgozom, hogy én viszem az egész részleget és elég nagy a felelősségem ezáltal.
Már többször merült fel az a probléma nálam, hogy úgy érzem nagy rajtam a nyomás és félek attól, hogy nem fogok megfelelni stb. Persze eddig meg vannak elégedve a munkámmal, csak tudta alatt ez valahogy zavar és nem tudom, hogy mit kellene tennem, hogy ezt leküzdjem.
Mit tanácsolnátok mit csináljak? Hogyan kezeljem ezt?
2014. ápr. 9. 18:03
1/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincsen túl sok önbizalmam ilyen téren, mert már sajnos előtte sajnos volt több rossz tapasztalatom.
2014. ápr. 9. 18:04
2/4 anonim válasza:
Talán próbálj arra koncentrálni, hogy meg vannak veled elégedve, és arra gondolni, hogy ezt most igenis jól fogod csinálni... A félelemmel az a baj, hogy egy idő után elhiteti veled, hogy nem fogsz megfelelni, és mindent elront. Ne adj neki esélyt!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2014. ápr. 9. 19:50
4/4 SzarvasLászló válasza:
Egy ismerősöm hasonlót mesélt nekem. Új hely, nagy nyomás és meg kellett felelnie az elvárásoknak. Nagy felelősség hárult rá. 3 hétig alig tudott aludni, mert folyton a felelősség nyomasztotta.
Aztán az egész egyszercsak rutinszerűvé vált benne és lazán nyomta az ipart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!