Lett egy új amalgám tömésem 2 napja, de nem merem "használni" azt a részt, félek hogy kijön vagy letörik, hogyan küzdjem le a félelmemet?
Figyelt kérdés
Kb így néz ki mint a jobb szélső tömés, csak kisebb felületű a teteje, de nekem is az oldal fala fel van építve mert kitört egy kis darab régebben, és pluszban fúrni is kellett a lyuk miatt.
Srác létemre a fog téma hallatán, elég félős vagyok pedig 21 éves elmúltam :)
2014. febr. 26. 14:55
1/2 anonim válasza:
Elvileg a tömésre kell lenni legalább fél év garanciának, tehát bármi történne vele, inkább addig történjen, ne később. Használd bátran, ha jól meg lett csinálva, az 20 évig is jó lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Almát, meg fasirtot rágtam már vele, óvatosan, fokozatosan növelem majd a rágás erejét, és majd kiderül mennyire jól lett-e csinálva, a doktornő mondta ugyan hogy szép lett a végeredmény ahhoz képest ami az előkészítés előtt volt
2014. febr. 26. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!