Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lett egy új amalgám tömésem 2...

Lett egy új amalgám tömésem 2 napja, de nem merem "használni" azt a részt, félek hogy kijön vagy letörik, hogyan küzdjem le a félelmemet?

Figyelt kérdés

Kb így néz ki mint a jobb szélső tömés, csak kisebb felületű a teteje, de nekem is az oldal fala fel van építve mert kitört egy kis darab régebben, és pluszban fúrni is kellett a lyuk miatt.

Srác létemre a fog téma hallatán, elég félős vagyok pedig 21 éves elmúltam :)

[link]

2014. febr. 26. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Elvileg a tömésre kell lenni legalább fél év garanciának, tehát bármi történne vele, inkább addig történjen, ne később. Használd bátran, ha jól meg lett csinálva, az 20 évig is jó lesz.
2014. febr. 26. 15:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Almát, meg fasirtot rágtam már vele, óvatosan, fokozatosan növelem majd a rágás erejét, és majd kiderül mennyire jól lett-e csinálva, a doktornő mondta ugyan hogy szép lett a végeredmény ahhoz képest ami az előkészítés előtt volt
2014. febr. 26. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!