Hogy küzdjem le a félelmemet, hogy belém fognak jönni?
Ma volt a 2-ik órám kint a forgalomban és az út kereszteződéseknél gyakoroltunk. Mikor balról jönnek mindig megállok mert félek,hogy belém jönnek pedig nekem van elsőbbségem. Mai nap csak egyszer engedtek el (nekem volt ekkor is elsőbbségem)többi mind simán elment előttem.Mert én hiába tartom be a szabályokat ha nekem van elsőbbségem és akkor is belém jönnek..
Másnak is volt hasonló gondja,hogy félt?
Ez úgy van hogy ha látom hogy a jobbról jövő megáll és csak néz mikor elsőbbsége van akkor Én nem állok neki kézjelekkel magyarázni hogy "gyere lányom neked van elsőbbséged.." hanem fogom és már ott sem vagyok Ő meg gondolkozzon hogy mi lehetett a gond.
A másik. Tudod milyen jól fizetnek a biztosítók a törésre? Nem véletlenül élnek ebből c-tipusú honfitársaink. Még valami. Ha megyek egy kereszteződésben Én NEM SZOKTAM BALRA NÉZNI!!!!Hisz NEKEM van elsőbbségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!