Hogyan küzdjem le a vezetéstől való félelmemet?
Csak és kizárólag gyakorlással.
Én az éjszakai vezetéstől féltem, de gyakorlással elmúlt.
Nem ül esetleg melletted valaki? MErt nekem akkor volt ez mikor apám odaült mellém :D
De már elmúlt ez körülbelül pár alkalommal volt így !Mert mindíg azt leste hogyan mit csinálok és zavarban voltam.
Amúgy vezess vezess és vezess,hidd el el fog múlni ,kezdj kisebb forgalmú úton vagy utcákban
Olvasd el még egyszer, amit írtam. A félelem 20 perc után elmúlik... de nyilván te kormánnyal a kezedben születtél :D
Kár, hogy nem kötik IQ-hoz a jogsit... akkor te bedarálhatnád a tiédet :)
Többieknek köszi :) "Csakazértis" vezetni fogok!!! :P
Arra van a forgalmi vizsga, hogy kiszűrjék a veszélyes elemeket. Nem tudom, hogy végig elolvastad-e, amit írtam. Tudom, hogy jól vezetek! Nem azt kérdeztem, hogy hogyan kell megtanulni vezetni, hanem azt, hogy hogyan lehet leküzdeni a félelmet?
Jobb félni, mint megijedni és a félelem abból fakad, hogy mi van akkor, ha a sok barom az utakon nem fél annyira, mint én és száguldoznak össze-vissza, mindemellett leszarják a többi közlekedni vágyó embert?!
Most, hogy így belegondolok, tényleg jobb a félelem. Inkább az nem normális, aki nem fél.
A párom már 7 éve vezet. Soha nem volt balesete, pedig lehetett volna, ha nem figyelmeztetem, hogy éppen most kezdett valaki előzni, szembejön velünk egy idióta a hajtűkanyarban stb. És ezért is FÉLEK, mert látom, hogy nem tartják be a szabályokat.
Te meg túl elhamarkodottan ítélsz. Talán bátorítani kellene a rokonodat és nem elvenni azt a maradék önbecsülését... már ha maradt valami egyáltalán (neked köszönhetően)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!