Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha egészségügyi okok miatt 2...

Ha egészségügyi okok miatt 2 évre eltiltanak a vezetéstől, és ez az életem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pl. megkaptam a felszólítást, hogy adjam le... csak sejtem, mert még csak az értesítő van meg. Átvegyem a levelet? Akkor le kell adnom. Mi lesz, ha nem veszem át?

Vagy bejelentem, hogy eltűnt a jogsim, minden iratom. Jogirat - akármi - hamisítás?

Vagy leadom, vezetek, és elkapnak... Bíróságra kell menjek? Plusz pár évre elvehetik utána?

Vagy legyek jó, és tegyem le a gépemet...

Amikor százak mászkálnak jogsi, rendszám nélkül?

Hajjaj, nagy a baj...

Valaki mondjon valami okosat, könyörgöm!!!

2010. szept. 26. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha eltiltás hatálya alatt vezetsz az már nem szabálysértés, hanem bűncselekmény. mész a börtönbe. Amúgy honnan veszed, hogy 100-ak mennek rendszám nélkül? Én még csak 2-t láttam, de egyiket se Magyarországon.
2010. szept. 26. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Szereted a hazárdjátékot?

Na. Most a kocsidat, meg egy kis pénzedet fel mernéd tenni pókeren? Ha igen a válasz, akkor csak rajta.

2010. szept. 26. 14:42
 3/7 A kérdező kommentje:

első hsz.: nem jársz mellékutakon.

második hsz.: ez minden?

2010. szept. 26. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:

2 évet csak ki bírsz.

mindegyik kategóriától eltiltottak?

Lehet hogy csak B-től és A még lehet vagy M.

Mégis mi az az egészségügy probléma? lehet hogy annyira súlyos hogy nem tudsz tőle biztonságosan közlekedni.

2010. szept. 26. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól hogy nem veszed át a levelet, még kézbesítettnek veszik. Kb. 1,5 éveez a törvény mert mindenki azt játszotta, hogy nem vette át a neki kellemetlen hivatalos leveleket, és közben roppantul furfangosnak érezte magát.

Add le szépen a jogsidat, valószínűleg azért tiltottak el mert olyan egészségügyi bajod van amivel nem vagy alkalmas vezetésre.

Ne játsz mások életével.

2010. szept. 26. 15:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Jogos.

Csak fontosabb számomra, mint bármi más materiális élvezet. De még a nemi életem sem ennyire lényeges...

Persze leadom a jogsim. Csak iszonyatosan fog hiányozni...

Nincs komoly bajom, egyszer nagyon fáradtan és idegesen elájultam, állítólag rángatóztam. Az eredmények szerint "talán hajlamos epilepsziára" a diagnózis...

Ez csak egyszer volt, több mint fél éve, azóta is voltam stresszes, de semmi. Hát ezért nem vezethetek.

Magamtól nem mentem volna orvoshoz, csak a szüleim aggódása vett rá. Bár ne mentem volna!

2010. szept. 26. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha bevonják ne kockáztass, ne járj jogsi nélkül, sokba kerülhet.

Az orvost pedig nem szabad kihagyni ilyen komoly rosszullét esetén, Az epilepszia nem szokott felnőtt korban kialakulni, ha gyerek korodban nem volt, akkor érdemes kivizsgáltatni, mert lehet hogy szövődményként jelentkezik, nem akarok senkit rémisztgetni, de néha érdemes az orvosokra hallgatni.

2010. szept. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!