Mennyi ideig fogadják el az okmányirodában a háziorvos által kiadott egészségügyi alkalmasságit jogosítványhoz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 11:09
1/9 anonim válasza:
Általában 30 napig érvényesek ezek az igazolások.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 19. 11:24
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg ameddig az igazolás le nem jár!
4/9 anonim válasza:
így van. amíg le nem jár az érvényessége. fater fél évig járt lejárt jogsival, és a papírral, mire hajlandó volt bemenni az okmányirodába vele.
5/9 anonim válasza:
Bármeddig, de a jogosítvány érvényessége (3-4-5 év) az orvosi igazolás dátumával kezdődik..
6/9 A kérdező kommentje:
Szóval, remélem jól értem:
ha több mint egy hónapja csináltattam meg az eü-t, akkor az nem gond, elfogadják az igazolásom..
Köszi mindenkinek!
2011. szept. 19. 14:38
7/9 anonim válasza:
Az okmányirodában elfogadják, de egy közúti ellenőrzés során csak 30 napig.
9/9 anonim válasza:
Ha az okmányiroda elfogadja,-amit kétlek- akkor a zsaru, csak a nézője lehet a jogsinak. Ugyanis bármilyen dátum szerepel a jogsiban, az a lejártáig érvényes.
Általában az orvosi igazolások, vények 30 napig érvényesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!