Miért félek a vezetéstől?
Régi vágyam volt hogy vezethessek egy autót,most végre letettem és meg van a jogsim,de félek nehogy összetörjek valakit vagy magamat!A kocsin nincs még kötelező biztosítás,lehet hogy azért parázok,de így bénázok is mert izgulok.Túl forgalmas útra nem is nagyon merek kimenni!:(A parkolásomon is állandóan javítgatok hogy jó legyen!Tudom hogy eleinte nem leszek profi,csak kiváncsi vagyok hogy mások is vannak-e így hogy félnek vezetni..?!
A másik bajom a T betű..!Kitegyem vagy ne tegyem,mindeki mást mond még nem tettem ki mert sztem lealázna atöbbi autós! Ti mit gondoltok?Rutinos vezetők véleménye nagyon fontos számomra! A válaszokat előre is köszönöm szépen!!
Ne tedd ki! Tök ciki lenne!
Szerintem csak kezdő vagy, és nincs rutinod. Sokat kell gyakorolnod, hogy biztos legyél magadban, és akkor nagyobb lesz az önbizalmad is. Utána majd tőled fognak félni!
Ez egyszerű!
Kérd meg egy ismerősöd, hogy az első 1-2 héten üljön be veled, mikor vezetsz, hidd el, úgy sokkal jobban fog menni.
A parkolásod normális, majd belejössz, rutin kell hozzá, ha nincs kellő érzéked, de ne aggódj, sipp-supp bele fogsz jönni, csak nyugalom és türelem!
T betű: saját magadat szopatod meg vele. Én a helyedben nem tenném ki. Egyrészt nehéz leszedni - ha egyáltalán lejön - ráadásul néhány hét után nem lesz rá szükséged. A magyar autósok ráadásul a T betűsökkel szemben nagyon bunkók, szabálysértőek tudnak lenni, láttam már néhány szemétséget.
Sajnos sokan elfelejtik, hogy ők is voltak kezdő sofőrök és nem vigyáznak egymásra és ha véletlen előttük lefullad valaki, rögtön dudálnak, idegeskednek.. :(
Ha Bp-i vagy, nagyon szívesen segítek Neked, ha nincs ismerősöd, aki melléd üljön, csak szólj, dobok e-mail-t, ha megadod! :)
Sok sikert és ne aggódj, hamar bele fogsz jönni! :)
Én azt mondom tedd ki a T-t, én úgy "bánok velük", hogy szokatlant is elkövethetnek, és ezt nem cikizésből mondom..
Bármi esemény történik én azt gondolom egy kicsit védi a T betű..
Szerintem meg pont nem védi szegényt a T betű.
Becsülöm a vezetési technikádat és mindenkinek így kéne vezessen, minden elismerésem a Tiéd! De sajnos nagyon sokszor látom az utakon, hogy a T betűs autósokat a többiek lenézik, kirekesztik és szándékosan megnehezítik a dolgát nagyon sokan.
Azért, mert vagyunk néhányan, akik toleránsak vagyunk és odafigyelünk rájuk, sajnos a nagy magyar többség pont az ellenkezőjét műveli... :(
Sajnos egy ismerősöm tapasztalatairól is tudnék mesélni, de inkább nem töröm le a szarvát a kérdezőnek vele.
Tedd ki a T betűt! Én is kitettem annak idején! Mi az hogy nehéz leszedni?? Létezik egy olyan módszer, hogy mágneses lapra ragasztod rá a matricát, mint a taxisok...
Meg is érdemli az a kapargatást aki ráragassza, ez már nem a kőkorszak.
Én is figyelek a T betűsökre! Legalább tudom, hogy mért lassú. Akik szemétkednek a T betűsökkel, azok a többieket sem kímélik!
Egyébként az elején én is féltem, de ma már egyáltalán nem.
Ne tedd ki a T-t! Ha kiteszed akkor két lehetőség van: vagy bunkók lesznek és ledudálnak, leszorítanak, stb, vagy túlságosan előzékenyek lesznek, és akkor sosem tanulsz bele igazán. Egyik sem túl jó.
Egyébként el fog múlni egy idő után ez a szorongás, eleinte én is mindig izgultam, ha tudtam hogy be kell ülnöm az kocsiba, de 2-3 hónap után elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!