Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért félek a vezetéstől?

Miért félek a vezetéstől?

Figyelt kérdés

Régi vágyam volt hogy vezethessek egy autót,most végre letettem és meg van a jogsim,de félek nehogy összetörjek valakit vagy magamat!A kocsin nincs még kötelező biztosítás,lehet hogy azért parázok,de így bénázok is mert izgulok.Túl forgalmas útra nem is nagyon merek kimenni!:(A parkolásomon is állandóan javítgatok hogy jó legyen!Tudom hogy eleinte nem leszek profi,csak kiváncsi vagyok hogy mások is vannak-e így hogy félnek vezetni..?!

A másik bajom a T betű..!Kitegyem vagy ne tegyem,mindeki mást mond még nem tettem ki mert sztem lealázna atöbbi autós! Ti mit gondoltok?Rutinos vezetők véleménye nagyon fontos számomra! A válaszokat előre is köszönöm szépen!!

2010. okt. 14. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Tedd ki a T betűt! Én is kitettem annak idején! Mi az hogy nehéz leszedni?? Létezik egy olyan módszer, hogy mágneses lapra ragasztod rá a matricát, mint a taxisok...

Meg is érdemli az a kapargatást aki ráragassza, ez már nem a kőkorszak.

Én is figyelek a T betűsökre! Legalább tudom, hogy mért lassú. Akik szemétkednek a T betűsökkel, azok a többieket sem kímélik!

Egyébként az elején én is féltem, de ma már egyáltalán nem."

Pont az ilyen vérmérsékletű, gondolkodásmódú emberek miatt olyan a közlekedés az országban, amilyen...

Bár pont Te vagy az, aki ezt képtelen beismerni/belátni a gőg miatt és foggal-körömmel védekezel az igazság ellen...

2010. okt. 14. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne tedd ki a T betűt mert akkor nem egyenrangúként kezelnek az autósok.

Kérj meg egy ismerőst hogy üljön be melléd és menjetek pár kört.

Ha falun laksz akkor ott nyugodtan gyakorolhatsz de a várost se tudod elkerülni, előbb vagy utóbb ott is kell vezetned.

2010. okt. 14. 17:02
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
A T betűnél egyszerűbbet tudok, írd ki a homlokodra, hogy nem tudok vezetni, menekülj!!! Ez kb ennyit jelent, ha valaki meglátja... :D
2010. okt. 15. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!