Hogyan küzdjem le a vezetéstől való félelmemet?
Én 10 évet hagytam ki a vezetésben, mielött újra kellett kezdenem (másként nem tudtam volna munkába járni). Az elsö alkalommal annyira leizzadtam félelmemben, hogy szinte folyt rajtam. De mivel KELLETT, továbbra is vezettem és kb egy hónap múlva már rendesen ment, félelem nélkül.
A lányom férje se mert nagyon sokáig vezetni, mert egyszer belehajtott egy idióta. Aztán a lányomat kórházba kellett vinnie, mert a babájuk el akart menni és más megoldás nem volt. Azóta újra kezdett gyakorolni, és most már félelem nélkül megy neki is.
Sok sikert!
Bár nekem nem ugyan ez volt viszont mikor apámmal mentünk edzésre én vezettem akkor még hirtelen a nagy autó után a kisebb be ültem és úgy mentem hogy hideg volt a kezem fáztam meg a lábam enyhén remegett de nem lehetett észrevenni!
Így mentem 30-90 kilométereket és nem okoztam balesetet!
És miért volt ? Mert féltem hogy valamit elcseszek és apám rám szól!De nem csesztem el semmit úgy vezettem mintha nem is történne semmi!Te is nyugodtan vezess továbbra is és esetleg ha ilyen aprócska kis bajod van akkor tegyél be valami neked tetsző zenét,halkan hogy halld is és vezess!!!Hidd el jót fog tenni :) aztán szép lassan hozzászoksz! Én mikor egyedül vagy anyummal mentem semmi bajom nem volt,csak apámnál :) Mára már mint a karikacsapás :) viszont a rohanó majmokkal én sem tudok mit kezdeni,de tudod elégszer kellett hirtelen besatuznom vagy az árokba menekülnöm a hülye kanyarban előző miatt mert majdnem elnyomta a kamion busz vagy épp személyautó!
És tudod ! Legközelebb azért sem fogok fékezni!Amikor látom hogy jön velem szemben az autó és előznek akkor én inkább rátaposok duplán a gázra ,hogy tanulja meg kis kocsival ne szórakozzon illetve hogy vegye észre magát hogy ha ez a manővere nem sikerül bele is halhat!És inkább visszamegy mögém de akkor sem hagyom hogy megdögöljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!