Hogy küzdjem le a fogászattól való félelmemet?
Régen én is féltem, ma meg már minden aprósággal szaladok hozzá :D
18/L
Érdekes, milyen sok történetet olvasok arról, hogy valaki egyszer elment és hipp-hopp, már nem fél.
Szerintem ez nem így működik, vagy legalábbis nálam nem. Én a mai napig rettegek. Most már el merek menni, nagyon bírom a fogdokim, mégis mindig félek előtte.
Tény, hogy elszántnak kell lenni. Az is tény, amit fentebb írtak, hogy idővel rosszabb lesz, de én inkább azt hangsúlyoznám, mennyivel jobb, ha a dolog megoldódik, nem kell miatta görcsölni, lehet rendesen enni, mosolyogni, nem okoz gondot, stb.
Ami a legfontosabb, hogy olyan fogdokit kell keresni, akire rá mered bízni magad. Érdemes mondani neki, hogy félsz, nálam bevált, sokkal empatikusabb volt aztán, ha viszont valahol nem így tapasztalod, bunkó a doki, tiszteletlen vagy tapintatlan, még a kezelés elvégzése előtt érdemes eljönni.
De ha találsz valakit, akihez el mersz járni, az javít a dolgon, és ha varázsütésre el nem is mulasztja a fóbiát, de enyhítheti. Szóval bátorság!! :)
"Soha nem mentèl fogorvoshoz ès a fogkő az
össz gondod?nem kicsit vagy màzlista"
Én írtam a "regényt". Meglepödtem én is rajta. Átkopogtatta az összes fogam, gondoltam vmelyik erre fájni fog, és nem! De a fogaim minöségi fogkrémekkel ápoltam mindig is, adtam a szájhigéniára. Egyébként a fogkö miatt tört le a fogam, úgyhogy sürgösen le kell szedettetnem mindenhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!