Hogyan küzdjem le a félelmemet? (lent)
Én megnézném a videót, bár az ilyen dolgoktól én megijedek. Nem akarlak most lehangolni se megbántani, de nem jársz pszichiáterhez? Nincsenek téveszméid,hallucinációid?
Mondjuk ebben a koncepcióban biztos te úgy érzed mindez megtörténik veled...Velem ezek miért nem történnek meg? Hiszel esetleg a szellemek létezésében?
1.vagyok
Ha megadom privátban az e-mail címem elküldöd a videót?
Utána tudok rá többet is momdani.
3. válaszolónak nyugi Móni normális vagyok! :D
Amúgy csak pár ember látta a videómat akik nem hitték el azt hitték hülyéskedtem!Néha felszoktam kelni körül nézni hátha van ott valaki :D Bár nem fogom mondani neki hogy takarodjon lehet hogy idősebb mint a dédpapám :D Amúgy 11 évesen láttam elsőnek amit részletesen le is tudok írni: 8-9 óra között történt reggel éppen TV-ztem amikor éreztem mintha figyelnének az ajtóból mikor oda néztem meg láttam egy csuklyás alakot nem volt nagy úgy 160cm de nem mértem le csak kb :D fekete csuklyája volt a feje nem látszott fekete vékony keze volt és karja (és iszonyat vékony volt a karja) amibe fel volt öltözve az ilyen szerzetesi öltözék volt˙(legalább is hasonló)!A háta görbe volt! Kinézetre az Anonymus szoborra hasonlított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!