Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan küzdjem le a félelmemet...

Hogyan küzdjem le a félelmemet? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most lehet hogy páran hülyének fognak nézni!Természetesen megértem! :) Szóval pár éve elég furcsa dolgok folynak a házba léptek,kopogás volt hogy ettem és a csészét ellökte valami!Azóta van hogy érzem hogy valaki a hátam mögött van és iszonyat negatív de gondoltam hogy csak hülye vagyok és kész! :D De nem rég lefeküdtem aludni éreztem megint ugyan úgy hogy mintha figyelnének ott volt a telóm a párna alatt és gyorsan kamerázni kezdtem! :) Másnap megnéztem a videót (este nem mertem :D)És egy fekete ember szerűség látszik rajta két keze tökéletesen kivehető a teste picit halványabb!Azóta elégé félek de tudni szeretném mit akar tőlem de amikor érzem hogy ott van szörnyen félek :D Ha az jelent valamit a kezével hadonászik!A videót nem mutatom senkinek se mivel egyszerűen rá mondják úgy is hogy szerkesztve lett!

2014. júl. 4. 16:53
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Én felsikítottam volna a rémülettől. Bocs,hogy nem tudok érdemleges választ adni, de én kívülállóként laikus vagyok ebben.
2014. júl. 16. 21:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Na mosmár kezd elegem lenni belőle! :D Ha ilyeszgetni akar most sikerült neki mentem a konyhába és pont rá látok az egyik szobára és láttam hogy ott áll!Majd ittam jöttem vissza fele és gondoltam benézzek a szobába és ott ült az ágyon!És a legfurcsább (legalábbis nekem) délután 5 óra volt!Picit borús idő volt!És nem sokat kell találgatni hogy mit csináltam utána :D Szép nyugotan ki mentem a szobából egyenesen a kertbe :DD Lehet hogy sokan nem hisznek nekem vagy hülyének néznek! (megértem)Plusz nem mertem hozzá szólni valami iszonyat milyen negatív :S
2014. aug. 8. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
megosztanád velünk a videót végre?
2014. aug. 8. 14:51
 14/21 A kérdező kommentje:
Szia!Nem szeretném és szépen le írtam hogy mi véget!Szeretném ha az emberek komolyan hinnének nekem és ha felraknám a videót tuti rá vágnának egy nagyon egyszerű választ hogy szerkeztve lett!Amúgy tényleg olyan mint az anunymus szobra! :D Legalább is kinézetre!
2014. aug. 9. 15:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Szeretnéd, ha hinnénk neked? Hát a videó lenne az egyetlen, ami alátámaszthatná a sztoridat, addig azt gondolom, hogy csak a novellaírói képességeidet edzed itt, nem gondolod, hogy bárki elhinné ezt bizonyíték nélkül, ugye?
2014. aug. 9. 15:13
 16/21 A kérdező kommentje:
Már kezdem sajnálni hogy azt is írtam hogy van videó róla de csak azért írtam oda hogy tényleg van valami a házunkba és nem csak halucinálok vagy valami.Aki továbbra is a videót kéri annak nem írok se privibe vissza vagy ide erre az oldalra!
2014. aug. 9. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Menj el egy templomba és mond el , hogy mi történik. De próbálj nem félni (tudom könnyű ezt mondani), mert valószínűleg rád feni a fogát. Sok sikert. De egyébként , ha valóban lenne videó , nem azon paráznál , hogy hamisítással vádolnánk , szóval én megkérdőjelezem annak a videónak a létezését! ;)
2014. aug. 9. 16:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Máma megyek templomba kivételes nap :@
2014. aug. 10. 17:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Remélem még meg fog jeleni napközben mosmár talán mernék vele úgy beszélni vagy megpróbálni.Elég sűrűn megjelenik napközben is amit eléggé furcsálok.Bízok benne hogy a profiknak igaza van és egy szellem nem bánthat mondjuk tényleg elég Démon kinézete van.Nincs konkrétan feje csak egy csuklya nem igazán értek ilyen dolgokhoz.
2014. aug. 17. 08:44
 20/21 anonim válasza:
Játssz vele römit :)
2014. aug. 27. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!