Olyan embert keresek, aki látott már szellemet, vámpírt, stb. És van is rá bizonyítéka! Ha van ilyen ember, az kérem válaszoljon!?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 19:32
41/51 anonim válasza:
A verekedés nem változtat a tényen. Főleg, hogy statisztikai felmérések szerint a 12-13 éves korosztány verekszik többségében(68%) az iskolában. Plusz, ők sütnek el ilyen gyenge, vicceket, szemborzasztó helyesírással.
42/51 dávid19216 válasza:
jól van engem év eleje óta basztatott az az idióta szóval muszájvolt de legalább már túl vagyok rajta :p
43/51 anonim válasza:
A verekedés helyett van egy jobb megoldás: Manipuláld az "idiótát", hogy ellene forduljon a közvélemény. Az érzés felbecsülhetetlen!
44/51 anonim válasza:
Na mi ez, miniszterelnök-képző? Manipulációra tanítjátok szerencsétlen kérdezőt? :D
45/51 anonim válasza:
Én egyszer fürdés közben láttam,hogy a csap hirtelen elkezd fel-le mozogni. Remegve megnyomtam erősebben és utána már nem mozgott... Mindenre van értelmes magyarázat erre csak annyi,hogy rosszul nyomtam le a csapot. Ha léteznének is szellemek stb. akkor már vagy tudna róluk az egész világ vagy pedig aki találkozott egyel titokba tartaná... Ezekről nem lehet tudni de egyenlőre mindenre van logikus magyarázat!:)
46/51 anonim válasza:
dávid19216 nem vagy diszlexiás mert akkor nem tudnál olvasni!
47/51 anonim válasza:
46-os vagyok és azt nem írtam hozzá hogy egy hazudos kis mocsok vagy(biztos fiú)
48/51 anonim válasza:
Figyelj lehet nem hiszed de nekem van bizonyítékok is ráadásul több is. Privátban elmondokmha erekel
49/51 anonim válasza:
Kistesom latott egy vampirt!!! Eszaka latott egy vampirt, az agyunk mellett allt! Tesommal egy agyon alszunk es mindkettonk oldalan van egy szekreny amelyik a mi oldalunkon van az a mi szekrenyunk, es kistesom eszaka felkelt es meglatott az en hejemen az en szekrenyemet fogta es ugy hajolt felem es nyult volna hozzam de kistesom kinyitotta teljesen a szemet es meg allt a vampir es lecsukta tesom a szemet es mikor ujra kinyitotta es akkor gyorsan elsuhant!!! Teljesen az agyunk mellett volt mellettem es a keze 20 cm re volt tolem [majdnem hozzam ert!!!] Igy nezett ki: olyan nagy volt mint egy felnott ember,feher volt a bore,fekete a kopenye es a kopenyenek a belseje piros volt, vorors volt a szeme es nagy hegyes foga volt!!!EZ NEM KAMU KISTESOM NEM HAZUDIK MEGESKUSZOTT HOGY LATTA ES NEKEM IS FURA ERZESEM VOLT ESZAKA MINTHA VALAKI HOZZAM AKARNA ERNI!!!!! NAGYON FELNK ESTE ELALUDNI !!!!!!!!!!!
50/51 anonim válasza:
#49: Teljesen hiteles a beszámolód, szerintem most már nincs is olyan ember, aki egy fikarcnyit is kételkedne a vámpírok létében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!