Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Olyan embert keresek, aki...

Olyan embert keresek, aki látott már szellemet, vámpírt, stb. És van is rá bizonyítéka! Ha van ilyen ember, az kérem válaszoljon!?

Figyelt kérdés

2013. dec. 28. 19:32
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
79%

orsics marcsika visszatért...na mi van, vmleiyk gondozó odaadta az okos telefonját , h írkálj ide pár sort?

de ugye szeded a gyógyszereket?

amúgy tudom, h nem te vagy, de azért legalább megpróbáltad...

2013. dec. 29. 15:11
 12/51 Passiflora ***** válasza:
75%
Mi a célod azzal, hogy egy ilyen emberrel beszélgess a tapasztalatáról?
2013. dec. 29. 15:23
 13/51 anonim ***** válasza:

Konkrét bizonyíték esetén kettő dolog lehetséges:

-Az illető mihamarabb megsemmisíti és imádkozik/reménykedik, hogy a radar alatt marad. Nem akarja, hogy az esetleges vámpírok, ilyen olyan lények elkapják a tevékenységeiért.

-Világgá kürtöli a dolgot.

Ezek közül látható, hogy nincs olyan opció, hogy egy ismeretlen embernek kiadja a kincset érő adatokat. Beszámoló persze más tál tészta, keresgélj ezós fórumokat aztán ott biztos találhatsz valakit.

2013. dec. 29. 16:18
 14/51 anonim válasza:

BlackWolf ismert Lycanthrope ... A tv ben is szó.volt róla de inkább arról beszéltek aki el akarta árulni soha többet nem lépett ki a házból sötétben... jah és ha okosan csinálod tőle sok mindent megtudhatsz...

Ui. 211 éves 1 ország szerint!

2014. jan. 8. 22:06
 15/51 anonim válasza:
100%
attol fűgetlenül hogy nem jó fejezte ki magát nem kell igy bánni senkivel
2014. jan. 11. 01:30
 16/51 anonim ***** válasza:
96%

nekem volt egy ilyen, és enyhén összesz@rtam magam az éjszaka.. lefekvés elött ettem szendvicset, a tálcát a polcra tettem, de utána már fordulam is vissza, és betoltam a tálcát a polc legvégére hogy még véletlenül se essen le, és ne kelljen arra ébrednem! Éjszaka közepén szerinted mire ébredtem??? lesett a tálca a polcról ami lehetetlen mert tövig be volt nyomva a polc legvégére, macskánk nem volt ami lelökhette volna. leesett a tálca, a csincsillám elkezdett vinnyogni a ketrecében, takarót a fejemre húztam és pár óra múlva, szétizzadva aludtam el...

Életem egyik legmegmagyarázhatatlanabb jelensége volt!

2014. jan. 18. 09:03
 17/51 anonim ***** válasza:
74%
Aha... És hol van erről a bizonyíték?
2014. jan. 18. 13:24
 18/51 anonim válasza:
A BlackWolf - os téma igaz én is hallottam.
2014. jan. 18. 21:43
 19/51 anonim ***** válasza:
87%

17es Honnan a viharból szedjek neked bizonyítékot???

Velem ez megtörtént, leírtam, és kész! Előszedjem a harry potteres fémtálcámat megméred geiger számlálóval?

2014. jan. 19. 12:33
 20/51 anonim ***** válasza:
38%
19: Akárki akármilyen sztorit leírhat és mondhatja róla, hogy igen, ez megtörtént. A kérdező külön kérte, hogy csak olyan írjon, akinek van bizonyítéka is arról, hogy látott már ezt vagy azt. Szóval ha nincs bizonyítékod, akkor minek írtad le a sztoridat?
2014. jan. 19. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!