Na erre mi a magyarázat? Ez tényleg nem ember!
2013. dec. 8. 12:24
2/26 A kérdező kommentje:
Mi az hogy megint? Hol van 1 másik kérdés ugyan ezzel a szöveggel? Linkelj kérlek!
2013. dec. 8. 12:47
3/26 Grielean válasza:
Mi ebben a nem ember? Néztem én a videót, néztem, de semmi sem utalt rá, hogy az illető nem a Homo sapiens tagja lett volna.
Legközelebb már az lesz, hogy látunk egy az átlagnál nagyobb orrú embert, és arra is ráfogjuk, hogy egy rosszul sikerült alakváltás eredménye?
4/26 anonim válasza:
Hát, én csak sajnálni tudom szegényt, hogy űrlénynek nézik.. Csóóóóri. Egyébként én hiszek a földönkívüliekben, de ez azért nevetséges..
6/26 anonim válasza:
Ezt a hülye videót is belinkelték már egy csomószor, hasonló "jajjezmivót, biztosufffó, namitszótok szkeptikusok???!!" kérdés is volt már számtalan sok.
8/26 anonim válasza:
Már csaknem egy éve linkelte be valaki a videának azt a párját is, ami nevetségessé teszi azt is aki ezt hozza fel bizonyítékul!
10/26 anonim válasza:
Hogyha annyira hüllő szerű valami és hd minőségben vették fel, akkor közelítéskor miért torzítják az egész képet teljesen homályosra? Ne egyél már meg minden szart, amit a neten találsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!