Na erre mi a magyarázat? Ez tényleg nem ember!
A videón látható "személy" valóban nem ember. Nem rég egy kép is felkerült az internetre, mely elvileg azt a férfit ábrázolja, aki a videó felvételen látható. Megvizsgáltam ezt, és arra jutottam, hazudtak, de legalábbis téves volt az elképzelés.
1. [link]
2. [link]
Jobb oldalon látható az eredeti, a bal oldalon pedig a feltételezett, valódi személy.
Azonnal végeztem rajtuk egy kis vizsgálatot. Kiemeltem pirossal szándékosan az eltéréseket, és ha csak a vonalakat vesszük figyelembe, minden mástól eltekintünk, egy teljesen más koponyaformát kapunk.
Ami valljuk be, közel sem emberi. Ilyen jelentős torzulások pedig aligha lehetnek egy emberen. A bőrszínről nem is beszélve. A színhatások a férfit ábrázoló képen és a videón ugyanolyanok voltak. És ezzel a saját állításukat döntötték meg, mivelhogy akkor a bőrszínnek sem lett volna szabad változnia, ha a fényhatások sem változtak.
Egyszóval valóban nem ember. A kérdés az, hogy akkor még is mi? Ránézésből hüllőszeri arcfelépítése van. Más fajra nem igen hasonlít.
Ő egy kopasz ember. Azért mozog a feje, mert az embereket pásztázza. Valahol azt olvastam, hogy azért "torzul el" a feje, mert ásított és az tilos, tehát azért "mutálódott el" az arca.
Üdv: Asael
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!