Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jót tesz a férfi önbecsülésete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tesz a férfi önbecsüléseteknek, ha h*lyítetek egy lányt? Belétek szeret, játszadoztok vele, aztán otthagyjátok mindenféle magyarázat nélkül?! Férfi az ilyen? Vagy inkább egy gerinctelen, érzéketlen ember?!

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 21:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem más ő, mint egy egoista f*sz (sajnos a mai világban sok ilyen ember van már) és csak arra használja a nőket, hogy a barátok előtt legyen kit felmutatni. Szánalmas, gyökér ember az ilyen! 25/f
2012. dec. 20. 21:35
 2/26 anonim ***** válasza:
15%
na nyugizzatok le, mert a nők ugyanezt csinálják a himnemüekkel és ezen alapszik az önbecsülésük többnyire. csak hát a nőknek mindent szabad.
2012. dec. 20. 21:37
 3/26 A kérdező kommentje:
Nekem ez sajnos nem vigasz!Jót tesz a férfi önbecsüléseteknek, ha h*lyítetek egy lányt? Erre viszont tényleg kíváncsi lennék,h ez miért van! Csak szimpla meggondolatlanság és nem fogják fel vagy nem akarják felfogni ,h ezzel mekkora csalódást okoznak?
2012. dec. 20. 21:39
 4/26 A kérdező kommentje:
2-es, nem nyugizok le ,mert most estem nem rég jó nagyot pofára!!!
2012. dec. 20. 21:40
 5/26 Ilyent ***** válasza:
14%
Igen jót tesz. Csak veled az a baj, hogy nem érted ez csak flört jellegű dolog. Nem mindent kell ám komolyan venni. Ha valamit akart volna tőled közölte volna. Majd megtanulod. Én mindig csinálom mert jól esik számomra. Ez nem hülyítés. Szóval nyugodj meg.
2012. dec. 20. 21:48
 6/26 A kérdező kommentje:
4 hónapig? Flört? Nem hiszem...
2012. dec. 20. 21:50
 7/26 anonim ***** válasza:

Hogy mért van azt nem tudom, de voltak a munkahelyemen is nagyon beképzelt férfiak és ment a vita melyik nem a szemetebb, a nők vagy a férfiak. Ment az általánosítás ezerrel aminek semmi értelme nem volt persze.

Kérdezőnek azt tudnám javasolni, hogy kerülje az olyan férfiakat akik magukat sztárolják, olyan sztorikat mesélnek, amiből kiderül ők voltak a királyok és semmi más. Nagyképű embereket kerülni kell!

2012. dec. 20. 21:50
 8/26 anonim ***** válasza:
43%

Most mindjárt jönnek majd az empatikus huszonéves szűzek válaszai,akik majd azt hajtogatják,hogy bezzeg ők mennyivel jobbak és ők az erkölcsösség minta példái.Pedig szimplán csak azért nem csináltak ilyet,mert nem volt rá lehetőségük,ha tehetnék ők is ezt tennék.

Amúgy kérdésben a válasz is benne volt,így hizlalta az egóját.

Tisztességtelen dolog több vasat tartani a tűzbe,akár férfi,akár nő az illető,de ha lapátra kerül az ember kevésbé fáj.Tapasztalatból beszélek,inkább ismerkedem egyszerre x lánnyal és a végén majd kiderül,hogy melyik a szimpatikus és amíg nem járok egyikkel sem és nem tudnak egymásról,addig nem fáj senkinek.Ha pedig komoly a dolog,akkor úgyis lapátra kerül a többi jelölt.

22/F

2012. dec. 20. 21:51
 9/26 A kérdező kommentje:

Hát te is jó nagy f*sz lehetsz,mát ne is haragudj!

Mi van most,mindenki megőrült? Hahó!!!Emberek vagyunk érzésekkel,csak én gondolom úgy,h ezzel nem kellene játszani???

2012. dec. 20. 21:54
 10/26 Ilyent ***** válasza:
30%
"4 hónapig? Flört? Nem hiszem" Te elég fiatal lehetsz. A flört meg a kacérkodás nem egyenlő a szerelemmel. Ahol ebédelni szoktam a felszolgálóval már 2 éve egymás agyát húzzuk. A boltban a csemegéssel úgyszintén. Akkor még sorolhatnám azokat akivel nem mindennap találkozok. Ők se veszik komolyan csak beállnak a játékba.
2012. dec. 20. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!