Van valami elfogadható, I. G. A. Z. magyarázat arra, hogyan tehet szert egy ember mutációs képességekre?
Olyanokra sehogyan. Te is kevered a jézuskát a géppuskával... (na jó, a mesét a valósággal)
Pedro
Sas15: lődd tökön magad.
Pedro - köszönöm szépen, de nem keverek semmit senkivel...
Ne primitív barmozz szerintem, főleg ha ilyen kérdést teszel fel.
Ahogy Sir Butcher írta, olvass utána mi az mutáció, genetika és rá fogsz jönni, hogy az X-men filmekben szereplő dolgok igen nagy baromságok, és a fizikai képtelenségekről most ne is beszéljünk...
Felteszel egy kérdést, ami önmagában értelmetlen, és két wikipédiás cikk, és józan paraszti ésszel belátható lett volna.
Aztán lehülyézel mindenkit, pattogsz, mint egy hólyag, neked áll feljebb. Ahelyett, hogy esetleg kulturáltan módosítanád a kérdésedet, értelmesre. Ha valóban tudnád a határt a valóság és a film között, akkor tudnád, hogy az x-men szintű dolgok hülyeségek. Az embereknek nincsen semmi olyanjuk, ami így mutálódhatna. De ez neked úgyis magas, és ha valaki el akarná magyarázni, te úgiys csak fröcsögni tudsz.
Nem tudom, hány éves vagy, de tipikus példája a mai gerinctelen társadalomnak: "Én vagyok az istencsászár, ott rúgok belétek, ahol akarok" aztán sírsz és anyázol, ha valaki ajtót mutat... Pech. Az élet ilyen kegyetlen. Tanulj, művelődj (nézd meg kapásból a "kultúra" szó jelentését), és, remélem, rájössz, hogy mi is itten a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!