Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jót tesz a férfi önbecsülésete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tesz a férfi önbecsüléseteknek, ha h*lyítetek egy lányt? Belétek szeret, játszadoztok vele, aztán otthagyjátok mindenféle magyarázat nélkül?! Férfi az ilyen? Vagy inkább egy gerinctelen, érzéketlen ember?!

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 21:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

És az jót tesz a csaj önbecsülésének, ha hülyít egy srácot? Direkt játszadozik vele, kihasználja, mindent megkap tőle, majd lepattintja és inkább lelép egy bunkóval!? Aztán meg, ha ott hagyják, megy vissza sírni a sráchoz, és megint csak hülyíti amíg csak nem talál egy újabb barmot az ágyába?! Nő az ilyen? Vagy csak egy beképzelt, érzéketlen hülye ribanc?!

Más szemében a szálkát babám ;)

2012. dec. 20. 23:12
 12/26 anonim ***** válasza:
Megint kezdődik a nemek harca.:D Nemtől függetlenül vannak, akik kihasználják a másikat és vannak, akik nem.
2012. dec. 20. 23:25
 13/26 anonim ***** válasza:

Igen, jót tesz. Persze ez a másik oldalon is így van. Egy nő is erőteljesebbnek érzi a nőiességét, ha van(nak) valaki(k) aki(k) fut(nak) utána, ő pedig csak visszautasít, játszadozik stb. Az már más dolog, hogy ez tényleg gerinctelenség és szemétség, de szerintem sokan nem is tudatosan csinálják, legalábbis nem merik bevallani maguknak, mert tudják, hogy csúnya dolog.

És azt se felejtsük el, hogy két emberen áll a vásár. Tehát, ha 4 hónapig hülyét csinálnak valakiből, az már valamiben az "áldozatot" is minősíti. Igaz, ő legalább nem rosszindulatú.

2012. dec. 21. 00:52
 14/26 A kérdező kommentje:
Engem minősít? Ezt megmagyarázhatnád!! Ez nem flört volt(már nem tudom ki írta)!Kapcsolatban voltam vele(nem csak flörtölgettünk),azalatt a 4 hónap alatt és nem 16-17 éves kis p*csa vagyok!
2012. dec. 21. 08:38
 15/26 anonim ***** válasza:

Őszintén:

- Jót tesz-e az önbecsülésemnek, ha szédíthetek egy lányt ő meg odáig van értem és azt teszek vele amit akarok? IGEN

- Viszont teszek-e ilyet? NEM. Mert etikátlan.

Vagyis jól esne, de nem teszi normál ember.

2012. dec. 21. 10:41
 16/26 anonim ***** válasza:

Elárulok egy nagy titok! Ti nők is pont ezt teszitek!

Szóval ez lenne a legtalálóbb: egyszer fenn, egyszer lent ;)

Lépj túl rajta, és ne forralj bosszút!

Béke

2012. dec. 21. 11:11
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a fajta ember,aki azt gondolja,h ha nekem rossz,akkor neki is legyen az!
2012. dec. 21. 11:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Kérdező egyszerűen csak hülye férfit fogtál ki. Nem mindenki ilyen.
2012. dec. 21. 11:40
 19/26 A kérdező kommentje:
Akkor én az összeset kifogom?!
2012. dec. 21. 11:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Valami oknál fogva igen.
2012. dec. 21. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!