Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Olyan embert keresek, aki...

Olyan embert keresek, aki látott már szellemet, vámpírt, stb. És van is rá bizonyítéka! Ha van ilyen ember, az kérem válaszoljon!?

Figyelt kérdés

2013. dec. 28. 19:32
1 2 3 4 5 6
 31/51 dávid19216 ***** válasza:
ja ja csak aszt meg lehetetlen összehozni ezért szinte mondhatjuk h soha semmire nem lessz bizonyíték
2014. febr. 25. 19:46
 32/51 anonim ***** válasza:

"ja ja csak aszt meg lehetetlen összehozni"

Na látod, pont ez a lényeg. :)

2014. febr. 25. 19:48
 33/51 dávid19216 ***** válasza:
[link] íme ezt én fényképeztem na jó meg sugom most csináltam paintel :D
2014. febr. 25. 22:02
 34/51 dávid19216 ***** válasza:
ííííííííme a bizonyíték a kuglof emberre
2014. febr. 25. 22:02
 35/51 anonim ***** válasza:

És tényleg hiteles, nem kamu és nem ámítás, ezt én szkeptikusként bizton állíthatom!

Holnap összebarkácsolok magamnak egy kuglófember-detektort, biztos ami biztos.

2014. febr. 25. 22:57
 36/51 dávid19216 ***** válasza:
jó de vigyáz mert addig fog baszni amég nem halsz meg és utána meg esz
2014. febr. 26. 14:44
 37/51 anonim ***** válasza:

dávid19216:

Gondolom(a helyesírásod, a fogalmazásod, és persze a gyönyörő rajzod alapján), hogy a 15 éves kor közelében sem jársz. Mivel még elég fiatal, és így tudatlan is vagy, elmondom neked, hogy ha tényleg léteznének, akkor már rengeteg bizonyíték lenne a létezésükre. Naponta több mint 32 szellemet észlelnek az emberek(egy 2012-es felmérés szerint), csak az USA területén. Osszuk el ezt a számot az ország népességével(317,453,000 fő[és ez már 2014-ben]). Az eredmény 0,0000000095. Ezt szorzzuk be a Föld népességével(7,136,700,000). Az eredmény 67,79865. Ezt a számot nyugodtan felkerekíthetjük 68-ra. Vagyis egy átlagos napon 68 észlelés történik. Ez egy évben(365 nap) 24820 észlelést jelent. Ezeknek az észelése nagyrészt fejlett országokban van, de most számoljunk a felével, vagyis 12410 észlelés. Statisztikai adatok szerint ezekben az országokban levő emberek 84%-a rendelkezik kamerával, vagy bármilyen felvevő készülékkel. Ez 10424(,4) észlelést jelent. Azaz több mint 10000 észlelést lehetne dokumentálni az adott módon, de még egyszer sem történt meg. Itt sokan akadékoskodhatnának, hiszen több tényezőt is felsoroltam, de én most előre kiveszem a vitorlájukból a szelet. További statisztikai adatok szerint a szellemészlelések eseteinek negyedénél egy vagy több ember észleli a jelenséget, és ennek a negyedrésznek felülről közelítőleg az egyötödében független emberek észlelik egyszerre. Ez még így is 521(,2) eset! Tehát évente 521-szer lehetne rendesen dokumentálni egy esetet, de még egyszer sem történt meg! Mennyire érdekes...

névte2en(30-as)

2014. febr. 26. 15:39
 38/51 dávid19216 ***** válasza:
amúgy 15 éves vagyok és (szerintem diszlexia miatt soha nem tudtam normálisan írni)és nem vagyok hülye se mert én azt gondolom h nagyon sok észlelés is van naponta tanubeszámoló meg felvétetlek stb. de ha még sikerül is valakinek fel fognia aszt ,hogy csak nem az történik h 1 emberke úgy gondol magába eggyet és ki találja h van plvámpír meg még 1 pár emberke úgy gondolja,hogy most csinál roluk fel vételt ja és ha aszt mondod h,hogy nincs felvétel hát aszt mondom h van nagyon is sok de most komolyan a történelem kezdete óta látnak ijen lényeket csak nem találja ki mindeggyek h,hogy látták ha aszt mondod h,hogy igen reménytelen eset vagy :D
2014. febr. 26. 20:17
 39/51 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy diszlexiás lennél(vannak diszlexiás ismerőseim), de azt sem mondtam, hogy hülye vagy. Ha meg 'aszt' mondod, hogy van olyan feltétel, ami megfelel a kritériumoknak, akkor belinkelnéd kérlek?

"de ha még sikerül is valakinek fel fognia aszt ,hogy csak nem az történik h 1 emberke úgy gondol magába eggyet és ki találja h van plvámpír"

Slenderman, The Rake, Jeff TK, Zalgo, Smile Dog, és még sorolhatnám az összes többi, csak úgy kitalált horrorszereplőt. Rengeteg van. Miért, te úgy gondolod, hogy valaki lát valami számára természetfelettit, és rögtön elkezd nyomozni utána? Dehogy. Kitalál neki egy históriát, és beállítja igaznak. Még mindig nem hiszem el, hogy 15 vagy. Ha meg igen, akkor ajánlom, hogy ne menj el nyelvtantanárnak, írónak, vagy grafikusnak. Az emberk inkább azért fognak fizetni, hogy ne dolgozz. BTW, milyen 15 éves írja az 'azt'-ot 'aszt'-nak? Vagy az 'egyet'-et 'eggyet'-nek? Vagy fogalmaz ilyen összecsapottan és értelmetlenül?

névte2en

2014. febr. 26. 21:27
 40/51 dávid19216 ***** válasza:
hagyuk a vitát ma volt 1 verekedésem :D szóval seemi kedvem vitatkozni csak pihenni
2014. febr. 27. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!