Temetőben fotóztam, mik ezek? (kép lent)
Éjszaka fotóztam a temetőben. Csináltam vagy 20 képet, de abból csak kettőn volt valami. Ezek mik lehetnek?
Az első túl tömör fényjelenség látható. Szabad szemmel nem is láttam, előttem sem repkedett semmi, ja és ne írja senki hogy az porszem, mert az másként néz ki és a többi kép között voltak visszatükröződő porszemes képek, szóval felismerem őket.
A második képen tényleg nem tudom mi az, olyan mint egy hosszúkás tüzes fényjelenség.
A képek fölső sarkába beillesztettem a nagyításukat. Kísértetek jelei vagy mik?
"Hol látod a bogárka testét lábait?"
már elnézést, repülő bogarat, ha átlagos géppel fotóznak, elmosódott csíkként lehet csak látni. pont mint a te második képeden, kedves kérdező. egyébként én nem vagyok túl szkeptikus, egy bizonyos szintig(!) tudok ezekben hinni, de azon a videón szerintem is bogarak vannak. pont olyan, mint amikor sötétben ülünk a tábortűz mellett, mögöttünk repkednek mindenféle bogarak, és ha hátrafordulunk, ilyen fényes kis csíkocskának látjuk őket, ahol rájuk vetül a tűz fénye (önjelölt szellemvadászoknak nem érdemes kipróbálni, biztos mindent beleképzelnének. de ha az zümmög, az bizony bogár - hacsak nem dúdol a szellem.) egyébként meg ha léteznek szellemek, szerintem van jobb dolguk, mint azzal szórakozni, hogy látszódjanak-e most a fényképeken, vagy nem. hagyjuk őket békében bolyongani, minek kell kelteni a pánikot? én elhiszem, és megpróbálom megérteni, hogy valakinek ez életfilozófia, de nincs az az isten, hogy én éjszaka kirándulásokat tegyek egy temetőbe, hátha lekapok egy fotogén szellemet, amivel mindenki agyára mehetek.
Szerintem is HA vannak szellemek, akkor nekik van jobb dolguk, mint bamaszni egy kepbe, es a gyakorikerdeseken kelteni a panikot.
Itt a valaszlok fele megprobalta szegeny szellemekre kenni ezt az egeszet, pedig ennek egy tudomanyos magyarazata is van.
Szerintem aki fenykepezte annak egy 10000 forintos fenykepezogepe van. Szerintem ez az ket fura valami a fenykepezogep hibajabol ered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!