Egy barátommal egész este kint szeretnénk maradni a temetőben. Vannak ott kamerák? Lebukhatunk?
Találkozhattok a temető gondnokával vagy biztonsági szolgálattal, attól függően, mekkora település milyen nagyságú temetőjéről van szó. Ők kizavarnak Titeket, ha összefuttok.
Kamera elvileg ki kell, hogy legyen táblázva (törvény írja elő), gyakorlatilag meg sose lehet azt tudni. (A rejtett kamerának szerintem több értelme van.)
Megkérdezhetem, hogy mire számítotok, mi fog történni ott éjszaka? Akik ott vannak, azok már nem bántanak, nem jönnek elő kísérteni stb. Nekik már csak arra van szükségük, hogy csend és béke legyen a temetőben. Szóval, ha úgy döntötök, hogy kint töltitek az éjszakát, akkor ez utóbbit, kérlek, tartsátok szem előtt. És azt is, hogy mindenkit, aki ott van, valaki nagyon szeretett.
Ja, most látom, hogy nem egész éjjel, csak este.
Még az jutott eszembe, hogy a nyitvatartásra figyeljetek! Sok temetőt bezárnak éjszakára, és akkor a kijutásotok problémásabb...
Az vámpírdémonszellemangyalvérfarkas pontosan...
Bár én inkább a medvedisznóembertől félnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!