A barátommal történt (lent). Mi lehetett?
Este volt és aludt.Majd hirtelen arra nyitotta ki a szemét,hogy egy csuklyás alak lebeg mellett az ágyon vízszintesen(ahogy ő is volt) majd hirtelen mintha kilökődött volna az ágyból.Alig pár mp alatt történt,és az alak el is tűnt.Este utána el sem mert aludni,a lámpát is felkapcsolta..Nem szokott ilyeneket mondani,szal nemhinném hogy kamu.
Próbáltam neki magyarázni,hogy az alak azért volt,mert valami rosszat álmodott,és ahogy fel ébredt félig még az álmát látta.Az ágy ki esést meg azzal magyaráztam,hogy meg ilyedt és kiesett véletlenül az ágyból.
De ő továbbra is tagadta,hogy így lenne,sőt az ágya amúgy sem kicsit és a közepéről nem lehet 2-3 métert esni.
Szerintetek?
Hátt ennek több oka is lehet....az egyik amivel az alakot tudnám magyarázni hogy mikor a szemünket kinyitjuk egy ruhakupac, ablakon betörő fény is megtudja az embert viccelni. Ilyenkor mikor magunkra találunk, már nem úgy látjuk ezeket a dolgokat....a "csuklyás" eltűnt. Valószínűleg az ágyról leesés lehet hirtelen ijedelem oka. Minden esetre ez csak feltevés... azért tudnám ajánlani a :
Wellness Giuliana Lomazzi Álmaink értelmezése című könyvét.
Velem is történt már olyan, hogy szinte átéltem egy álmot. Ebben a könyvben sok hasznos információ van.
Ha ez volt az alak első feltűnése, akkor valószínűleg csak álmodott.
Nálam többször is volt, hogy álmodtam valamit, és mivel a környezetemben játszódott az álom, azon nyomban kiugrottam az ágyból és keresni kezdtem, vagy menekültem attól, amit az álomban láttam. De ez csak akkor van, ha az álmomban is alszom a szobámban.
Mivel a barátod is maga fölött látta álmában a csuklyás alakot, ezért ugorhatott ki az ágyból. Ilyenkor a tudat mozgósítja a test önvédelmi reakcióit, ami így hihetetlen gyorsan tud mozogni. A szív úgy dobol, mintha ki akarna ugrani a testből, és az ember zihál. De ez természetes reakció.
Ez olyasmi, mint az alvajárás, csak itt az ember még az elején felébred. Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!