A barátommal történt (lent). Mi lehetett?
Este volt és aludt.Majd hirtelen arra nyitotta ki a szemét,hogy egy csuklyás alak lebeg mellett az ágyon vízszintesen(ahogy ő is volt) majd hirtelen mintha kilökődött volna az ágyból.Alig pár mp alatt történt,és az alak el is tűnt.Este utána el sem mert aludni,a lámpát is felkapcsolta..Nem szokott ilyeneket mondani,szal nemhinném hogy kamu.
Próbáltam neki magyarázni,hogy az alak azért volt,mert valami rosszat álmodott,és ahogy fel ébredt félig még az álmát látta.Az ágy ki esést meg azzal magyaráztam,hogy meg ilyedt és kiesett véletlenül az ágyból.
De ő továbbra is tagadta,hogy így lenne,sőt az ágya amúgy sem kicsit és a közepéről nem lehet 2-3 métert esni.
Szerintetek?
Szerintem nagyon valóságos álma volt. Bárki álmodhat furcsa dolgokat. Nem hinném, hogy csuklyás alakok röpködnének mindenfelé.
(Bár ha van egy halállistája... és egy halálisten repked körülötte, akkor megeshet, hogy azt látta ;from: Death Note) =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!