El mernél-e tölteni egy teljes éjszakát egy temetőben?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy olyan temetőben, ami nem egy nagyváros kellős közepén van, hanem egy olyanban, ami egy viszonylag kihalt helyen, messze a forgalomtól, a város zajától.2011. márc. 19. 20:06
1/56 anonim válasza:
nem. Túl kemény alváshoz, és hideg is van.
2/56 A kérdező kommentje:
A lényeg a "merni" igén van... amúgy meg vihetsz magaddal hálózsákot, és mondjuk nyáron, amikor nincs hideg éjjel sem. Nos? :-)
2011. márc. 19. 20:14
3/56 anonim válasza:
Ja nekem is ez lenne a fő problémám, mint amit az első leírt.
Én már játszani játszottam temetőkben éjszaka, de aludni még nem aludtam. Bár, ha lenne egy aranyos is házikó benne akkor simán, semmi akadálya.
4/56 anonim válasza:
Ebben a sz..r időben? Aztán mit csinálnék egész este? Meg mi a fenének? Zsibbasszam a fenekem egész este valami hülye sírkövön fagyoskodva, aztán járjak egy hétig tíz percenkét pisilni, mert felfáztam, csak hogy bizonyítsam, hogy milyen fene bátor vagyok? Na neeeeee! :D
5/56 anonim válasza:
Egyébként nem mernék, mert nagyon félek a kóbor kutyáktól. Volt egy nagyon rossz élményem. :(
6/56 anonim válasza:
A halotaktól nem félek. Ők már nem tudnak bántani senkit.
7/56 anonim válasza:
Merni mernék, de nem akarok. De pénzért természetesen bevállalnám.:D
9/56 anonim válasza:
Teljesen egyedül nem. De nem a temető miatt. A sima utcán sem éjszakáznék egyedül, egyszerűen mert akárhol levadászhat valami őrült gyilkos, vagy megerőszakolhatnak, akármi. Szóval nem a hulláktól félnék, hanem az élőktől...
10/56 valakiakitnemismersz válasza:
Merni mernék de nem aludnék ott semmiféleképpen engem a temető mint hely nem vonz és kész nem látnám értelmét mi jó lenne nekem belőle. Amúgy a holtaktól nem félek épp azért mert holtak vagyis nem élők vagyis nem fog felkelni és megzabálni az agyamat. Ahogy előttem is írták az ilyen környékeken sok a kóbor kutya ezért inkább kihagynám de így nézzük nem aludnék kint szinte sehol a kutyák miatt de ha esetleg egy nagyobb csoporttal mennék akkor a kutya probléma is kilőve.Egyszóval mernék. 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!