Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » El mernél-e tölteni egy...

El mernél-e tölteni egy teljes éjszakát egy temetőben?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy olyan temetőben, ami nem egy nagyváros kellős közepén van, hanem egy olyanban, ami egy viszonylag kihalt helyen, messze a forgalomtól, a város zajától.
2011. márc. 19. 20:06
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim válasza:
93%
Elmesélem én miért paráznák be: Nos az osztálytársaim (Szolnoki vagyok) napköziben kimentek a gátra (a zagyvaparti gátra) és én már rég otthon voltam. Úgy délután három félhárom fele, az erdőben találtak egy hullát!
2011. márc. 20. 12:50
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
én paráznék mindentől xD én az E.T.-től félek :$ am kédező, te mernél?
2011. márc. 20. 19:29
 33/56 A kérdező kommentje:
Fontolgatom ezt, mert nagyon szeretnék találkozni-látni kísértetet. Hogy be lennék-e sz@rva? Nos, sarkig. De vonz a dolog.
2011. márc. 20. 19:34
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

azt nem értem, miért nem csinálnak szép parkokat belőlük, ahová az ember kiülhet olvasgatni... amúgyis olyan nagy zöld területek.

amúgy simán. A legrosszabb, amivel találkozhatsz, egy ember, még a szellemlényekhez képest is, amik nem nagyon szoktak előferdülni ott, mert megszentelt föld minden temető.

2011. márc. 20. 22:48
 35/56 anonim válasza:
100%
Én szilveszterkor az este nagy részét a temetőbe töltöttük a haverokkal (nem a város közepén sőt nem is városban volt) egy kicsit ijesztő volt de túléltem szerencsére
2011. márc. 21. 19:25
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Mivel valahogy bennem van, hogy összefosom magam bármi szellemmel kapcsolatos dolgot mondanak ezért nem. Egy-két barátommal mernék, de akkor is egy sátor jól jönne. Egyébként maga a temető kellemes hely, amikbe én voltam, mind ilyen szép kellemes hely.
2011. márc. 21. 23:53
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Én nem félek egy temetőbe. jobban félnék egy régi középkorból itt maradt elhagyatott magányos árban. Ahol még látni ott felejtett képeket a falakon lovagi páncélokat. titkos szobákat régi könyveket. gyertyatartókat csonkig leégett gyertyákkal. na ott összefosnám magam, de temetőben nem.
2011. márc. 22. 10:47
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Kazincbarcika széli erdőben van egy régi temető, imádom a helyet, rengetegszer kijárok oda sétálgatni, gyakran sötétedés után is. Egyszer több órát is ott töltöttünk egyik haverommal télen, majd lefagytunk, rengeteg pia volt bennünk de így is alig bírtuk a hideget. A hideg miatt is mentünk vissza végül.:D Volt pár paranormális eset is de a legtöbb "természetfeletti" eset itthon ér, és nem régi temetőkben..:)
2011. márc. 22. 15:55
 39/56 anonim ***** válasza:
51%

Nem semmi pénzért sem, szerintem léteznek szellemek, démonok, és ezekkel nem jó játszani,,,

Én is elmondanák kettő történetet, és most mondom mindenkinek hogy mind a kettő történet igaz!!!!!

Egyik ismerősünk , egy család, vidéken Tárkányon lakot a temető mellet , egy kis házban pár gyerekkel, lényegében a családdal úgy gondolom nem volt baj, na szóval a temető mellet laktak , és az apa a férfi felakasztotta magát... Félelmetes volt, a fürdő szobába....

Ugyan azon a helyen a temető mellet, a utca másik oldalán , még egy ember felakasztotta magát még előző előtt jóval régebben (amit elmondtam.)

Mi arra gondoltunk, hogy egy rossz szellem vagy egy démon jár arra aki emberek lelkét rabolja el... , de arra is gondoltunk hogy nem démon hanem szellem ragadja el őket...

Most mondom mindenkinek ez a történet igaz!

2011. márc. 22. 20:10
 40/56 anonim ***** válasza:
Felénk is akasztották fel magukat emberek, pedig nincs temető a közelben...
2011. márc. 22. 20:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!