El mernél-e tölteni egy teljes éjszakát egy temetőben?
azt nem értem, miért nem csinálnak szép parkokat belőlük, ahová az ember kiülhet olvasgatni... amúgyis olyan nagy zöld területek.
amúgy simán. A legrosszabb, amivel találkozhatsz, egy ember, még a szellemlényekhez képest is, amik nem nagyon szoktak előferdülni ott, mert megszentelt föld minden temető.
Nem semmi pénzért sem, szerintem léteznek szellemek, démonok, és ezekkel nem jó játszani,,,
Én is elmondanák kettő történetet, és most mondom mindenkinek hogy mind a kettő történet igaz!!!!!
Egyik ismerősünk , egy család, vidéken Tárkányon lakot a temető mellet , egy kis házban pár gyerekkel, lényegében a családdal úgy gondolom nem volt baj, na szóval a temető mellet laktak , és az apa a férfi felakasztotta magát... Félelmetes volt, a fürdő szobába....
Ugyan azon a helyen a temető mellet, a utca másik oldalán , még egy ember felakasztotta magát még előző előtt jóval régebben (amit elmondtam.)
Mi arra gondoltunk, hogy egy rossz szellem vagy egy démon jár arra aki emberek lelkét rabolja el... , de arra is gondoltunk hogy nem démon hanem szellem ragadja el őket...
Most mondom mindenkinek ez a történet igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!