Lehetséges, hogy a telefon vesz valami más jeleket? (temetőben)
Figyelt kérdés
A temetőben voltam épp, és csörgött a telefon. Felvettem, de csak furcsa hangok jöttek. Nem hiszek ezekben a szellemekben, de nem volt a közelben még fa sem, hogy megzavarta volna a telót. Letettem, utána visszahívott, és akkor már jó volt a hang. :S Mi lehetett? (Már kezdem azt hinni, hogy a szellemek kavartak be.) :D2011. jún. 26. 22:22
1/23 A kérdező kommentje:
A hangról még annyit, hogy furcsa volt, nem igazán tudom mihez hasonlítani. Mintha vízben bugyborékolna valami, de teljesen "száraz" volt a hang... Nem is lehet ezt leírni. :S
2011. jún. 26. 22:23
2/23 anonim válasza:
Nem is kell hinni ezekben a dolgokban:) Egyszerűen csak rossz volt a vonal, velem is előfordult már nagyon sokszor, lehet hogy nemvolt valami jó a térerőd, de lehet készülék probléma is:) Üdv.
3/23 anonim válasza:
szellem.vagy a hülye szolgáltató szorakozott engem útközbe hívtak ott is csak ilyen bugyborék/zörgés forma volt azt késöbb hívtak jónapot kivánok futatlya a naplot? any.ádat futatom az utcán-.-
4/23 A kérdező kommentje:
köszi!
(drakonak szolics: :) Láttam, több helyen is a válaszaid. Olyan egy retardált hülye lehetsz, DE ezt csak pozitív véleményként mondom.) :D
Nem is tudom melyik a rosszabb. A szellemek, vagy hogy rossz a telóm. :/ Remélem csak a vonal volt hülye, és nem kezdett el túlvilági hangokat közvetíteni. :S
2011. jún. 26. 22:51
5/23 anonim válasza:
mondom a szolgáltató szórakozott.jolvan hiszek a szellemekben hiszek a démonokban hiszek a mágiában az ilyenekben hiszek. ennyi nem hisztek nemhisztek úgyis fog történni olyan amitől egy pillanat alatt hinni fogtok ezekben. énse hinnék ezekben ha nem történt volna meg velem jópár dolog
6/23 anonim válasza:
ezt nem lehet már megtudni akármi lehetett akár még szellem is mivel temetőben előfordulhatnak.
7/23 A kérdező kommentje:
De én csak a szellemekben nem akarok hinni, erre meg ilyen hülyeség történik. :S Aludni se merek!
2011. jún. 26. 22:55
8/23 anonim válasza:
Hát nem muszáj hinni bennük.De nem is kell tőlük félni sem.
9/23 anonim válasza:
Ne félj tőlük.aludj nyugodtan:)
10/23 A kérdező kommentje:
Köszi! :) (Remélem nem fognak megenni.) Majd az árny-am vigyáz rám. :P
2011. jún. 26. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!