Temetőben fotóztam, mik ezek? (kép lent)
Éjszaka fotóztam a temetőben. Csináltam vagy 20 képet, de abból csak kettőn volt valami. Ezek mik lehetnek?
Az első túl tömör fényjelenség látható. Szabad szemmel nem is láttam, előttem sem repkedett semmi, ja és ne írja senki hogy az porszem, mert az másként néz ki és a többi kép között voltak visszatükröződő porszemes képek, szóval felismerem őket.
A második képen tényleg nem tudom mi az, olyan mint egy hosszúkás tüzes fényjelenség.
A képek fölső sarkába beillesztettem a nagyításukat. Kísértetek jelei vagy mik?
A korábbi példámat innen vettem:
Ez nem egy szkeptikus oldal, de itt is írja, hogy komolyabb szellemvadászok az ilyen képeket már nem veszik túl komolyan.
Az első kép jó eséllyel vízcsepp, a második nagyobb kérdőjel.
Az én képeimtől eltekintve volt már olyan ismerősöm aki vaku nélkül, lakásban, fényjelenséget fotózott le ami gömbökből állt. Akit érdekel megmutathatom. Erre már nem lehet semmi porszemet stb. ráfogni.
A második kép tényleg nagyobb kérdőjel.
Ezt ismerősöm fotózta. Meg még egy párat. Nem ez a teljes kép, csak levágtam a képet, hogy ne legyen felismerhető a szobája ( kicsi a világ ugye..) Az érdekesség, hogy ezeket a fénygömböket ő szabad szemmel is látja.
Az ismerősöd többi képét is felteszed légy szíves?
Csak mert nekem ez eléggé vakugyanús.
Ha esetleg tudnád úgy feltenni, hogy nem méretezed át az eredeti képet, csak kitakarod a kényes részeket és meghagyod az EXIF adatokat is, az még hihetőbb lenne.
Nem akarok senkit meggyőzni. Amúgy nem vakuval készült a képe, mert világos volt akkor fölösleges is volt neki vakuval készíteni. Szóval vaku nélküli kép.
Van neki másik kettő vaku nélküli. Még nagyjából ugyan akkor is készítette. Jól látható arról is hogy ugyanott van a billiárd asztalon a dákó is. A kép NINCS szerkesztve. Csak mint írtam, ő elkezdte látni ezeket szabad szemmel. Korábban ő sem látta őket és megrögzött materialista volt.
Na itt van egyik képe, a többit azért nem akarom mutatni, mert ő is rajta van és közvetlenül előtte van a gömb.
A képről csak paintbe leszedtem a szoba sarkait hogy ne legyen felismerhető.
1. kép [link]
2.kép [link]
3. kép: [link]
A 3.-ik képet direkt külön szedtem, hogy ne javítsak bele az elsőbe és csak a gömböket nagyítottam ki. Látszik hogy nem pára és vízcsepp.
alapvetően szkeptikusként (és közismert trollként) a kérdezőnek adok igazat, mert:
1. magam is fotóztam a leírtak szerint
2. az orb jelenséget videóra is vették már sokszor, ott látszik, hogy nem közeli porszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!