Léteznek szellemek?
Nem hittem el,hogy léteznek.Mostanáig.Meghalt a dédi mamám,aki nagyon kedves volt mindenkivel.
Néha esténként azt érzem,hogy valaki suttog a fülembe,megsimogat,odaül az ágyam szélére.
Igenis léteznek.
Először ijesztő volt, utána már megszoktam, de akkor is furcsa...
Először beszéltem velük, ijesztő volt, de később már megszokott és érdekes... Hárman vagyunk legjobb barátnők, és ketten hiszünk benne teljesen a harmadik ne... Hárman megbeszéltük, hogyha meghalunk jelezzük egymásnak, hogy meghaltunk... Engemet felhívott az a barátnőm éjfél előtt, mikor még nem volt pénz a mobilján, amelyik hisz benne teljesen... Éjfél után8 perce kaptam tőle egy üzenetet amiben ez áll: Jmrgj
Jdhpgmujpkda.d8wpjg.am
Másnap megkérdeztem tőle, hogy miért hívott, és, hogy bírt felhívni, amikor nem volt pénz a mobilján éjfél előtt, és miért írt nekem ilyen üzenetet.? Azt mondta, hogy ő olyankor már rég aludt. Megnéztük a híváslistát, és nem volt a nevem rajta, az elküldött üzenetek között nem volt az üzenet. A harmadik lány, aki nem hisz benne, az nem kapott semmi jelet. Nagyon ijesztő megint, de megpróbálok most nem foglalkozni az érzéseimmel, hanem inkább próbálok rájönni a válaszra, a megoldásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!