Léteznek szellemek?
Semmi nem szól se mellette, sem ellene.
Én nem tudom mit gondoljak. Egyik barátnőmnek meghalt az anyukája nem olyan régen. Tegnap csináltunk náluk fényképeket (magunkról). Felraktuk őket a gépre. Megláttuk mi van az egyik képen. Egy emberi alak áll a barátnőm mögött. És az anyukájára hasonlít. Nagyon megdöbbentünk. Barátnőm még sírt is. :( szörnyű volt látni
A 01-16 14:33 válaszolóhoz szólnék: amit te átéltél az nem szellemi jelenség csupán még a tested nem kelt fel az álmodból de az agyad már bekapcsolt. én is jártam már így nem egyszer! keress rá a neten ezt meg lehet magyarázni.
EGyébként én hiszek a szellemekbe már csak amiatt is hogy apukám meghallt jó úgy,,gondolni ,érezni" hogy nem veszett el a semmiben hanem még itt van és vigyázz rám.
plusz már nekem is voltak furcsa észleléseim...főleg mióta a macskám is megvan ... olyan ilyesztő mikor egy ponrta bámul folyamatosan és NINCS OTT SEMMI MÉG BOGÁR SEM ... voltak már olyanok is hogy a virág magától megmozdult ... vagy egy alakot láttam a szemem sarkából ... vagy az ajtó kinyílt maától...de bizonyítani nemtudom semmmivel így maradt a hit :D
egyéként annak aki istenben hisz és a szellemben nem annak csak annyit üzenek hogy isten sincs bebizonyítva hogy létezik ... nem tudod hogy kihez imádkozol szal szerintem kb ugyan annyi a valóság alapja sőt a szellemeknek több valóság alapja van mint istennek mert szellemfotók már vannak de istenről még senki nem csiált fényképet :D
Nos én Istenhívő emberként azt mondom, hogy léteznek, de nem úgy ahogy azt ti elképzelitek.
És nem kell őket idézgetni. Nem helyes.
Nem!
Az én gyerekeim félnek a szellemektől mert ma már mindenféle butaság van a TV-ben, amiben szellemekről van szó.
Szerintem léteznek... Tapasztalat alapján mondom :)
Meg apukám a katonaságon nagyon unatkozott, és asztalt táncoltatott. Ő nekem soha nem hazudna!! :)
Unokatesóm is mesélt egy-két vele megtörtént sztorit.
Nagyívben ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!