Léteznek szellemek?
Én valamelyik este a halott kutyánkat, a Lottit hallottam ugatni. Nagyon olyan volt, és mintha a kennelböl jött volna.
A másik azota kicsit furán viselkedett.
Megerősítem : NEM LÉTEZNEK
Állandóan az megy hogy átmennek mindenen, nem tudnak semmit sem megérinteni mert átmegy pl a kezük mindenen. NAH DE ITT AZ ELLENTMONDÁS könyörgöm akkor hogy tudna egy szellem kopogni??? Meg kaparászni a falba?
Ha az ember már tudatosan fél valamitől amit még életébe 1-szer sem látott akkor persze h meghall vmi zajt már ez jár a fejébe h "szellem".
Nincs semmi bizonyíték arra hogy léteznek, nincsen értelmes ok arra hogy miért léteznének vagy hogy mi célból jönnének.
Ezek a szellem históriák a jó öreg Anglia művei, ott mivel sok a kastély ezért kitalálták jó turista csalogató attrakciónak a szellem nézést, valamint a szellem házakat. Ezt vitte tovább Amerika, Hollywood (innen már nem folytatom a sort, mert mindenki tudja mire gondolok) és a sok ilyen filmtől meg stb hiszt az emberek többsége a szellemekben.
Majd ha találnak bizonyítékot, akkor majd elhiszem:) (apropó, a youtube-s szellemvideókkal ne jöjjön senki mert az összes photoshop-os hamisítvány, láttam már olyan tv műsort amiben ezt firtatták, és meglepően élethűre csinálták azt a szellemfigurát egy képre photoshoppal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!