Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
2008. jún. 5. 20:25
 11/95 anonim válasza:
86%

szerintem léteznek. sok ilyen könyv van pl: Bran Weiss: A Mestrek üzenetei. nagyon jó könyv(nem regény!), ezzel a témával, vagyis inkább a lélekvánsorlással foglalkozik.

és igenis vannak szellemek.

2008. júl. 20. 01:11
 12/95 anonim válasza:
86%
Tapasztalat és léteznek...
2008. aug. 13. 22:38
 13/95 anonim válasza:
65%

Azért ne felejtsük el,hogy még senkinek nem sikerült kézzel fogható bizonyítékot letenni,hogy léteznek szellemek.

Amíg a tudomány nem tudja megcáfolni,addig lesznek,akik hisznek.

Az ember érzékelése nem csalhatatlan,vegyük csak a délibábot,de arról tudják mitől van,ezért nem gyártanak köré legendákat.

A görögök,egy egész mitológiát építettek olyan dolgokra,mint a villám,a vihar,stb.

Ha lesz még emberiség 1000 év múlva,szerintem jókat fognak derülni a szellemeken,meg az UFO-kon.

2008. aug. 15. 18:08
 14/95 anonim ***** válasza:
61%
leteznek szellemek de nem olyanok hogy ilyezgetnek meg megjelennek elotted meg atmennek rajtad es te azt meg erzed,hanem olyanok mint pl.: a satan mikor suttogja a fuledbe (amit te az agyadnak gondolsz) hogy usd meg,rontsd el neki,lopd el ezt meg azt mert ugysem fogjak eszre venni stb.!meg van olyan is hogy azt hallod hogy ne tedd mert bajod lesz belole meg nem szabad ilyet tenni!ez mar a lelkiismereted ami Jezustol szarmazik!tudom hogy le fogjatok ertekelni ezt de en tudom amit tudok!nem vagyok valami nagyon hivo csavo aki egesz nap bibliat olvassa!nem is szoktam olvasni de hiszek Istenben!es magyarorszagon kevesen hisznek benne.De ha nem hiszel Istenbe akkor kiben akarsz hinni?szanalmas kis szellemekben akikrol azt hiszed hogy majd meg jelennek elotted mint a horror filmekben es levagjak a nyakad?meg nem volt ezen a vilagon olyan ember akirol azt hittek hogy szellem olte meg!es ha felsz atvaltani a TV-t este mert sotet lesz tole akkor csak probald meg 1x anelkul hogy felkapcsolnad a lampat es meg latod semmi bajod nem lesz!(mert mar talalkoztam olyan emberrel aki ettol felt)mer egyebkent amikor kicsi voltal mitomen mondjuk 5 eves es nem is hallottad meg azt a szot hogy szellem akk nem is feltel tolle es nem is volt semmi bajod! en nem tom milyen szellemekre gondoltok pontosan!!
2008. szept. 29. 17:02
 15/95 anonim ***** válasza:
81%
aki hiszi annak letezik aki nem hiszi annak nem letezik..:P:)
2008. nov. 3. 21:06
 16/95 anonim válasza:
81%
Léteznek persze h léteznek, tnap beszéltem cicusommal..én beszéltem ő a gyertyával üzent nekem, én hiszek benne, és imádom az ilyesmit:)
2008. nov. 17. 20:02
 17/95 anonim válasza:
80%
IGEN...!!!
2009. ápr. 17. 20:09
 18/95 anonim válasza:
87%
en sem hittem idaig..de most, hogy mar egy eleg meggyozo bizonyitekom van erdemes volt ujragondolni az egeszet...csak azert vettem reszt egy szellemidezesen, mert gondoltam kilesem mi a trukk es nem epp igy volt...van egy kepem egy sotet "arnyekrol" csak epp enm jo helyen van az emberke arnyeka, nem ugy ahogyan a feny esik...es a tagnak rovid haja van az arnyektol meg ki lehet venni, hogy mintha hosszu haja lenne....erdekes dolgok:)
2009. jún. 28. 09:36
 19/95 anonim ***** válasza:
79%
09:36-os! elküldenéd nekem azt a képet? kiváncsivá tettél:)
2009. júl. 10. 22:02
 20/95 anonim válasza:
20%
10.16-os hülye vagy! :DDD
2009. júl. 11. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!