Léteznek szellemek?
Hello!19 eves kozepiskolas srac vagyok.Romaniabol.
1 evvel ezelott tortent.szellemet ideztem es joo helyet egy rossz jott el.egyedul csinaltam es otthon.szerettem volna beszelni egyik volt legjobb baratommal aki meghalt autobalesetben.annyi tortent hogy kialudtak a gyertyak heves szel kerekedett a szobaba,a lampa villogni kezdett,osszevissza mozogtak a fuggonyok,a konyves polcrol konyvek repultek felem es egyeb targyak,nagyon ilyeszto, ferfi hangu, eles-vad sikoly suketitett meg,azztan nagy forro utest erzetem a hatam kozepen es elajultam.arra ebredtem hogy a korhazban vagyok.az orvosok azt alaapitottak meg h aramautes ert.a szuleim talaltak ram a szobamba mikor haza jottek.azutan sokaig fajt meg a hatan es forrosagot ereztem de lassan emgszunt(volt egy piros hosszu vastag csik a hatamon,mintha izzo vasat nyomta volna oda;egyszoval egetes).de nem remisztett meg a dolog.azutan is ideztem meg.
Szellemes szep napot kivanok mindenkinek.
Nem kerem hogy mindenki elhiggye de tudom mit eltem aat.Es nemkivanom senkinek.
(ADDIG AMIG VALAKI NEM E'L A'T ILYEN DOLGOKAT VAGY VELE NEMTORTENNEK MEG HASONLO DOLGOK,MEG ANNYIRA BESZARI HOGY NEM MER SZELLEMET IDEZNI ES JAR A SZALJA HOGY NEM LETEZNEK SZELLEMEK IGY MEG UUGY.AZ INKABB FOGJA BE A SZALJAT.)
(ES AKIT NEMERDEKEL AZ ILYEN DOLOG,NEM FOGLALKOZTATJA AZ HOGY IS HIGGYE EL H LETEZIK SZELLEM.)
EGY KERESEM LENNE AKI NEMHISZ AZ ILYEN DOLGOKBAN MINEK LATOGAT ILYEN OLDALAKAT HA NEMHISZ BENNUK? AZERT HOGY LEGYEN AMIERT JARTASSA A NAGY BOLCS POFAJAT.ES LESZOLJON MASOKAT?!? ADDIG AMIG NEM TAPASZTALJA VALAKI A SAJAT BORE'N ADDIG NE ALLITSON VALTIG HULYESEGET)
ENNYI KOSZONOM A MEGERTEST!
Nehéz olyan dolgokról nyilatkozni amire nincs pontos magyarázat. Az ősemberek például még nem ismerték a természeti jelenségek egy részét és nagyon féltek tőlük pl: villámok, földrengések. Úgy tartották hogy ezek az erők isteni eredetűek. A tudomány fejlődésével azonban ezekre a jelenségekre is magyarázatot találtak.
Én elhiszem hogy jó pár ember furcsa jelenségekkel találkozik. Azonban azt már jóval nehezebb eldönteni ezeknél az eseteknél, hogy mit is tapasztaltunk valójában.
Azért ha már komolyan vesszük a dolgot érdemes figyelembe venni az alábbiakat:
Először is, általában olyan lényeket amelyek mozognak és "táplálkoznak" nem szokás úgy mond szellemeknek titulálni, még ha számunkra láthatatlanok is (pl: baktériumok). Az első pont szükségessé teszi a második pontot is hiszen a mozgáshoz energia szükséges.
Ha pedig az említett "szellemek" univerzumunk részét képezik akkor rájuk is érvényes néhány alapszabály:
-Hibákkal és gyenge pontokkal rendelkeznek hiszen a Világegyetem amiben élünk, nem tökéletes.
-Élettartamuk véges
Ehez még hozzá jön a szerepük is. Gyakorlatilag minden ami a világunkat alkotja meghatározott szereppel/funkcióval bír. Fel kell tennünk tehát a kérdést hogy akkor mi célból is léteznek a szellemek?
Ne tán bosszút akarnának állni azért mert erőszakos módon meggyilkolták őket?
Ha igen akkor nem igazán végeznek hatékony munkát hogyha például a Holokauszt legelvetemültebb gazfickói simán eltudtak menekülni Dél-amerikába és ott vígan eléldegéltek. Pedig jó pár embert kinyírtak méghozzá kegyetlen módon...
Szellem formájában továbbélni, azért hogy néha "magától" elforduljon egy görgős szék vagy ledőljön egy irodai válaszfal pedig nem sok értelme van.
03-08 18:40
Hogy érted, hogy üres szoba? Amibe nincs senki, vagy full üres amibe be sem rendezkedtek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!