Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell Démont idézni?!

Hogyan kell Démont idézni?!

Figyelt kérdés

A kérdés komoly!!!én hiszek a természetfeletti erőkben.

Aki már tapasztalt és csinált ilyet azt megkérem hogy el mondaná az idézés lényegét.Akár privát üziben akár itt.

2012. jún. 25. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok előttem lévő választ nem olvasom, hátha nem volt még,Palik megtette már "Hová tűnt Damon Hill!!" és egyszer csak megjelent..:D
2013. aug. 1. 12:15
 82/86 anonim válasza:
nem nagyon szeretem az ilyen dolgokat, ilyenbe nem avatkoznék a helyedben. tény és való, hogy van élet az embereken kívül, de szerintem azt hagyd meg nekik!
2013. aug. 1. 17:47
 83/86 David82 ***** válasza:

Szerintem könnyen tudsz, ha van Ouija (vijja) táblád. Ha van, akkor elég, ha a leírásnak megfelelően használod.

De persze nélküle is lehet. Mégis, az idézés sikerességét meg fogod érezni, ugyanis a démonok (bukott angyalok) igencsak negatív energiákat hordoznak. Tehát, ha te ilyet érzel, akkor sikerült.

Fontos, hogy legyen célod, ne csak úgy szórakozásból zargasd őket, mert feldühödnek. Aztán, ha a velük való találkozás rosszul sülne el: félelem, negatív érzés ragadna rád, esetleg megszállottság, vagy egészségromlás, éjszakai lidércnyomás, stb. akkor legközelebb meggondolod, hogy érdemes-e kapcsolatot tartani velük.

Mikor megnéztem a kérdést, pont 66 választ láttam. Ez magáért beszél. :) démoni szám

2013. dec. 10. 18:30
 84/86 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak figyelmeztetlek,hogy ez nagyon kockázatos,ugyanis még a szellemidézés is nagyon veszélyes,nemhogy még a démonidézés!Na mindegy hogyha annyira érdekel,akkor mutatok egy oldalt,ott tudsz olvasni erről a démonidézésről.... [link] Itt van ez az oldal.

Remélem tudtam segíteni!

2013. dec. 31. 19:38
 85/86 szaszaa11 válasza:
En egy succubust akarok idezni a megoldhato? PLS help mar nagyon salyog a farkam!!!!!
2014. szept. 13. 13:36
 86/86 anonim ***** válasza:
figyeljetek démonok és angyalok léteznek ha elhiszitek ha nem!Én azt mondom óvakodj az ilyenektől hacsak azt nem akarod hogy megszáljon egy démon!ÉS hidd el azt nem akarod hogy arra kérjen hogy öld meg anyádat apádat mert elmondom őszintén ha gyenge az elméd szó szerint megőrítenek !!! Ismertem olyat akivel megtörtén mert tiltott könyvből olvasott amitől szép kis átok szált rá!!!
2015. febr. 13. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!