Hogyan kell Démont idézni?!
A kérdés komoly!!!én hiszek a természetfeletti erőkben.
Aki már tapasztalt és csinált ilyet azt megkérem hogy el mondaná az idézés lényegét.Akár privát üziben akár itt.
Szerintem könnyen tudsz, ha van Ouija (vijja) táblád. Ha van, akkor elég, ha a leírásnak megfelelően használod.
De persze nélküle is lehet. Mégis, az idézés sikerességét meg fogod érezni, ugyanis a démonok (bukott angyalok) igencsak negatív energiákat hordoznak. Tehát, ha te ilyet érzel, akkor sikerült.
Fontos, hogy legyen célod, ne csak úgy szórakozásból zargasd őket, mert feldühödnek. Aztán, ha a velük való találkozás rosszul sülne el: félelem, negatív érzés ragadna rád, esetleg megszállottság, vagy egészségromlás, éjszakai lidércnyomás, stb. akkor legközelebb meggondolod, hogy érdemes-e kapcsolatot tartani velük.
Mikor megnéztem a kérdést, pont 66 választ láttam. Ez magáért beszél. :) démoni szám
Szia!
Én csak figyelmeztetlek,hogy ez nagyon kockázatos,ugyanis még a szellemidézés is nagyon veszélyes,nemhogy még a démonidézés!Na mindegy hogyha annyira érdekel,akkor mutatok egy oldalt,ott tudsz olvasni erről a démonidézésről.... [link] Itt van ez az oldal.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!