Tegnap megpróbáltunk hárman egy boszorkánykörben démont idézni (? )
Én nem hiszek ebben, de a barátnöim rábeszéltek és hallottunk furcsa hangokat miután ezt tettük és zajok jöttek a ház elöl, de nem mertünk kimenni.
Jaés az ujjunkból csöpögtettünk egy kis vért is... ugye ez nem köti hozzánk a démont?
Démonok nem léteznek.
Nem vagyok szkeptikus.
Tegnap én is hallottam fura hangokat!
Először csak tompa, dallamszerű volt, és egyre közelebbről hallatszott. Azután elhalt, és hallottam, ahogy valami végigsúrolja kívülről, az utcán a ház falát (a szobánál lévő falrészt). Hihetetlen volt...
... és hihetetlen, hogy hétköznap este is a részegek az utcánkban kóvályognak, énekelgetve, és a biciklijükkel végighorzsolva más házát. :D
MIÉRT IDÉZTETTEK DÉMONT, AZT HISZITEK, HOGY A BOSZORKÁNYKÖR MEGVÉD? Nincs tartani való egyébként is a démonoktól, én démonokkal dolgozom, és a boszorkánykör SÉRTŐ A DÉMONOK SZÁMÁRA!!! Egyébként meg semmit nem ér, valószínűleg csak angyalok jöttek el. A démonok nem rosszak, népszerű egyiptomi Istenek, csak a Biblia mocskolta be őket, ne higgyétek azt, hogy ők teljesítik a gyerekes parancsaitokat. Míg a démonok az emberiség javát szolgálják, addig az angyalok nagyon nem, és démon alakjaiban jelennek meg félrevezetve mindenkit.
ÚJJAL VÉRT CSÖPÖGTETTETEK?! a vér a legerősebb mágikus kellék, ezt használjuk beavatási szertartásnál is, ha nem is a démont, azt a gondolom NEGATÍV entitást most magatokhoz kötöttetek. A boszorkánykör meg semmit se ér, csak egy energiamegkötő, persze ezt kezdők nem tudják létrehozni.
Ő van elszállva mikor ti csináljátok ezt?:DD
Kívánom hogy legyetek idegroncsok.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!