Tegnap megpróbáltunk hárman egy boszorkánykörben démont idézni (? )
Én nem hiszek ebben, de a barátnöim rábeszéltek és hallottunk furcsa hangokat miután ezt tettük és zajok jöttek a ház elöl, de nem mertünk kimenni.
Jaés az ujjunkból csöpögtettünk egy kis vért is... ugye ez nem köti hozzánk a démont?
Nos, bocsánat előre is a lepontozásért.
Szerintem nem léteznek démonok, sem istenek sem angyalok stb... szerintem az egyetlen létező "fantasztikus" élőlények más planétákon élnek. Ehhez is van persze hozzáfűzni valóm:
- Ha könyvből vetted hülyeség, ha te találtad ki akkor ég nagyobb
- Ujjadat elvágod? Nem vagy komplett...
Nem mellesleg honnan vettétek a"receptet" mert én is kipróbálnám aztán persze kint aludnék, és alig várnám, hogy megöljön egy démon xD
Viccet félretéve, ne féljetek szerintem, vagy hát igen, ha féltek akkor szakember.
Bocsi a negatív válaszért, elfogadok kritikákat xD
Csak négy dolog:
1. Ő VAN ELSZÁLLVA????????Ki idézett DÉMONOKAT, ha???
2. Ez nem játék!Nem vagyok hívő,de ezt ti nem ismeritek. Ezek olyan erők amivel nem kéne játszani. A hangok nem biztos hogy démonok voltak, de amíg nem ismeritek ezeknek a féken tartását, addig még csak eszetekbe se jusson ez még egyszer megcsinálni.
3. Ezeket az erőket megidézésük után meg kell kötni, különben elbújnak és várnak az alkalomra.(Egyébként a démonok fizikai jelenésre is képesek)
4.a, A ja és külön van, de ez is tükrözi inteligenciádat.
4.b, a vér köti a démonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!