Tegnap megpróbáltunk hárman egy boszorkánykörben démont idézni (? )
Én nem hiszek ebben, de a barátnöim rábeszéltek és hallottunk furcsa hangokat miután ezt tettük és zajok jöttek a ház elöl, de nem mertünk kimenni.
Jaés az ujjunkból csöpögtettünk egy kis vért is... ugye ez nem köti hozzánk a démont?
Ugyan kérlek. Erölködj egy kicsit jobban :D
Sértésnek ez gyenge volt, de legalább vicces ahogy próbálkozol :D
Ezós illetve hívő válaszom: Nagy hülyeség volt, még egyszer meg ne próbáljátok! Bár lehet hogy már késő...
Szkeptikus válaszom: Akkor egy kicsit bunkó vagy, de tőlem aztán idézgessed csak, de ne szurkáld magad gombostűvel...
Én nem zárom ki a létezésüket, de persze először kell bebizonyítani a létüket, aztán ha az nincs meg, lehet bizonyítani a nem létüket. De nekünk még egyik sem sikerült, tart még az ezós vs szkeptikus háború!
Ui: Én a helyesírásodat látva arra tippeltem hogy telóról írsz, de nyugodtan javíts ki ha tévedek, és légy szíves ne vedd támadónak a válaszomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!