Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell Démont idézni?!

Hogyan kell Démont idézni?!

Figyelt kérdés

A kérdés komoly!!!én hiszek a természetfeletti erőkben.

Aki már tapasztalt és csinált ilyet azt megkérem hogy el mondaná az idézés lényegét.Akár privát üziben akár itt.

2012. jún. 25. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
73%
miért akarsz démont idézni? idézz inkább Petőfit vagy Kölcseit de NE DÉMONT!
2012. okt. 11. 19:36
 52/86 anonim ***** válasza:
80%
A démonidézés feketemágia, még a szellemidézést se ajánlom, mert olyan kapukat nyithatsz ki a tudatlanságoddal amit te magad nem tudsz bezárni. Ha tönkre akarod tenni az életed akkor csak rajta, sok sikert. Miért nem gyakorlod a fehér mágiát ha hiszel a természet feletti erőkben, azzal semmi rosszat nem teszel. Nem elég hinni, ilyen dolgokhoz tudni is kell, hogy minek mi a következménye. Még ha tudnám se mondanám meg, hogy hogy kell.
2012. okt. 11. 19:39
 53/86 anonim válasza:
49%
DÉMONT AKARSZ IDÉZNI? oké, éjfélkor állj ki Budepest utcáin az egyik bolt elé, kezd el ordibálni bármit amit akarsz jó hangosan, és előbb utóbb valamelyik házból ki jön egy démon serpenyővel vagy baseball ütővel a kezében!
2012. okt. 21. 08:46
 54/86 sl zoli ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Még nem hallottam egy sztorit sem, ahol a megidéző végső soron jól jött volna ki a megidézésből. Van e egy démonnak ereje? Van, hatalmas ereje lehet. Csalafinták? Hihetetlenül. Ha Te azt hiszed, hogy ki tudod őket játszani, előre mondom, hogy 1000x több tapasztalattal rendelkeznek.

Tiszteld őket és hagy békén.

Miért? Mert lehet hogy megadják amit akarsz, de nem úgy ahogy szeretnéd. Mondjuk kérsz egy autót. Megkapod. Csak az nem volt benne a szerződésben, hogy utána az autóddal balesetezel vagy máshogy nyírnak ki.

ÉS AMIT A LEGJOBBAN JEGYEZZ MEG! : A NEGATÍV OLDAL SOHA SEMMIT NEM AD INGYEN. Halálod után körülbelül 100x-osan kell visszafizetned a neked nyújtott segítséget!

Szellemidézést megint nem ajánlom. Ha nem foglalkoztál még eleget a fényoldallal, borítékolhatod, hogy nem azt fogod megidézni akit akartál.

A démonok amint meghal valaki és kiszáll belőle a lélek (a fénylény), már a fizikai agyba bele tudnak látni és le tudják tölteni belőle az információkat. Ezért pl. amikor megidézed nagyapádat, akkor lehet hogy pontos információkat ad az, aki jön, de hogy nem nagyapáddal beszélsz, az szinte biztos.

Kezdj el menni a fényoldal felé, a negatívat tiszteld és hagyd békén. Ha ennyi intő jelből nem értesz, mint amennyit előttem szóltak, akkor nagyon sajnállak érte, de a szabad akaratodból így döntöttél, így viselni fogod a következményeket is.

2012. okt. 22. 14:36
 55/86 A kérdező kommentje:

+Milyen fajta körel kell megidézni? vagyis úgy értem hogy mijen anyagból(só,zsemle morzsa stb...).

És a körhöz mijen szimbólumok kellenek?

Előre is köszönöm

2012. okt. 28. 08:19
 56/86 anonim ***** válasza:
Miért olyan fontos ez neked?
2012. okt. 28. 18:22
 57/86 A kérdező kommentje:
az már az én dolgom bocsi:)
2012. okt. 28. 20:09
 58/86 anonim válasza:
engem is érdekelne h miért ilyen fontos neked. már csak azért is mert látom az óvó figyelmeztetéseket amikre nem reagálsz illetve azt hogy tényleg nagyon foglalkoztat téged.
2012. okt. 28. 21:02
 59/86 anonim ***** válasza:

Most olvasom a Vörös Oroszlánt.

Kedves kérdező azt a könyvet Neked írták.

2012. nov. 5. 08:41
 60/86 A kérdező kommentje:
maskulomben ideztem demont de az a modszer nem valt be,valaki valamijen hatasos modszert? de ha megkerhetlek titeket akkor legyszives ne baromkodjatok mar el koszi
2012. nov. 7. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!