Hogyan kell Démont idézni?!
Figyelt kérdés
A kérdés komoly!!!én hiszek a természetfeletti erőkben.
Aki már tapasztalt és csinált ilyet azt megkérem hogy el mondaná az idézés lényegét.Akár privát üziben akár itt.
2012. jún. 25. 08:59
21/86 anonim válasza:
Ez csak azért írtam, hogy egyszerűbben megértse. A lényeg az, hogy csak egy pillanatra. Igaz, hogy a pokolban nincs idő, de egy embernek könnyebb így szemléltetni.
22/86 anonim válasza:
van itt a környezetedben éppen elég..még idézgetned sem kell:))
23/86 chrishu válasza:
Te nem vagy normális... Ha egy olyat megidézel véged... Ez őrültség és egyben öngyilkosság is...
24/86 anonim válasza:
Ne idézz!!!!!Nagyon meg fogod bánni!A Saját érdekedben!Kérlek,ne idézz!Nézd meg este a Szellemjárás című műsort és meglátod,hogy megkeseríti majd az életedet!A saját érdekedben mondom,hogy ne idézz!Tönkreteszed vele az életedet!NAGYON VESZÉLYES!!!
25/86 anonim válasza:
Ne idézz!! Tönkre teszed a mesebeli életed, a mese világban a démonokkal, amik csak ott léteznek!!
26/86 anonim válasza:
Először is meg kell venned a World of Warcraft nevű mmorpg-t. Ez után warlockot kell kezdened. A warlock különböző démonokat tud idézni. Az elején csak ilyen kicsit, de ahogy léped a szinteket egyre erősebbeket is tudsz majd. Remélem tudtam segíteni :)
27/86 anonim válasza:
Utolsó,ez jó volt.:)
De tényleg ne próbáld meg,mert nagyon veszélyes!
28/86 anonim válasza:
De kérlek,ne akarj idézni!Nézd meg este az Indestigation Discovery-n a Szellemjárás című sorozatot és meglátod,milyen szörnyűségeket fogsz átélni,ha megidézed!
29/86 anonim válasza:
Mér kell démon? Betonoznál sznincs ember?
30/86 anonim válasza:
Nem tudom,hogy kell démont idézni,viszont ha egyszer megpróbálod,beléd költözik.A házadban marad,vagy esetleg egy életig kínoz.Megfoszt mindentől,ami kedves neked,irányítja a tested.
Nézz utána ennek a könyvnek: DEMONOMICON.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!