A barátnőimmel démont szeretnénk idézni, hogy kedjünk mit csanoltok?
Én azt "csanolom", hogy így:
Kerek asztal mellé ülsz. Meggyújtasz 7 db fehér kocsisgyertyát. (kb 40 cm-esek) Bal karoddal megfogod a jobb csípődet, jobb karoddal a bal csípődet. Ütemesen, de nem túl hangosan dobogsz a két lábaddal felváltva. A két szemedet felváltva nyitod-csukod. Végül a következő (fonetikusan írom) démon-idézőt mormogod, ha lehet fejhangon:
"démonikusz paradentár. grommelfantosz kubulátor. misz tellosz farmadíta prátá. tóle-tólem xanzadorró. bilentit koszma. bilentit fíra. sondaklator szimment."
A megidézett - valószinűleg - ridegdémonnak ekkor meg kell jelennie, de nem szabad a szemébe nézni, mert akkor megismer bennünket.
Nagyon jo tanacsot kaptal es kantalj!
Azert azt elmondanam, hogy amikor az elmedet atitatod azzal a mondokaval, akkor mar a gondolataiddal is megtudod ezt igy teremteni,
de nem kaptal tanacsot arra vonatkozolag, hogy amikor mar meguntad a kisdemonodat, akkor mit kellene kantalnod!!
Vagy majd Nalad vendegeskedik, hiszen hosszu utrol faradozott idaig, Te pedig ugyis nagyon akartal mar 1 ilyet!!!
eszetekbe ne jusson!!!!
Ha nagyon idézni akartok, idézzetek angyalt, de szellemet vagy legfőképp démont TILOS kezdőknek idézni.
Dehogy TILOS!
Nekem például úgy kell a démonidézés, mint kakukknak a donor-fészek, mint kisdednek a tápláló emlő, mint testnek a kenyér s tavaszi zápor fűszere a földnek...
Ettől izzik a vérem, lángol a lelkem, válik az életem teljessé, sejtelmessé, kellemessé, rejtelmessé, elevenné...
kérd meg hogy jelenjen meg (alias hívd meg) és légy nagyon udvarias...meg lehetőleg ne paracsolgass neki...
felejts el a szokásos szellemes humbugot, és kb bánj úgy velük mint egy bármien tiszteletreméltő embertársaddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!