Hogyan tudnék démont idézni?!
Figyelt kérdés
nem szeretném hogy valaki el hülyéskedné a kérdést
rendes és nem sértő választ várok
2011. szept. 14. 18:19
1/63 A kérdező kommentje:
drakonak szolics
kérlek kímélj magadtől előre ki írtam (hogy nem szeretném ha valaki el hülyéskede a kérdést)
de látom egyeseknem nem ért a szép szó...1.nem vagyok sátánista köcsög:d
tudod mit ha nem érdekel a kérdés minek írtál ide...csak hogy nagy csávonak érizd magad:D akor már azt el ba...sztad apukám köszi:)
2011. szept. 14. 18:27
2/63 A kérdező kommentje:
ja meg nem vagyok alkoholista sem drogista ezt tudnotok kel de látom értelmes választ it úgysem fogok kapni
2011. szept. 14. 18:29
3/63 anonim válasza:
Máshol sem fogsz kapni, hidd el :)
4/63 anonim válasza:
áááá nincs csak a sok szellemet behozák meg démont azt csodálkoznak ha nagy a káosz
5/63 A kérdező kommentje:
én nem vagyok sátánista keresztány vagyok(katolikus)
2011. szept. 14. 18:34
6/63 anonim válasza:
(szellem idézés nem sátánista)
7/63 anonim válasza:
akk mi a fnak akarsz démont idézni?
8/63 anonim válasza:
Második vagyok.Nekem az egyik ismerősöm mesélt ilyen dolgokról.És nem akarom elmondani hogyan lehet ilyet csinálni,mert nagyon veszélyes dolog.Ne zargassuk azt amiről semmit sem tudunk.
9/63 A kérdező kommentje:
hogy mia fa...sznak
az legyen az én dolgom
én csak segítséget szeretem volna kérni de látom senki nem veszi észre...és a helyet ki gúnyol meg hasonlók
2011. szept. 14. 18:38
10/63 anonim válasza:
Én nem gúnyollak ki csak ez írtó veszélyes.Ne játszadozz ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!