Hogyan tudnék démont idézni?!
Figyelt kérdés
nem szeretném hogy valaki el hülyéskedné a kérdést
rendes és nem sértő választ várok
2011. szept. 14. 18:19
11/63 A kérdező kommentje:
18:40
köszönöm hogy legalább te rendes választ adtál:)
tudom hogy milyen nagy veszélyekel jár....de azért bele fogok...akár mi is történjen nem hátrálok meg
2011. szept. 14. 18:42
12/63 anonim válasza:
elöb mondtam holvan olyan weboldal ahol levan irva xD
13/63 A kérdező kommentje:
drakonak szolics
hát amit tanáltam csak necromonikum.net volt ami meg hu volt wikipédia volt
2011. szept. 14. 18:46
14/63 A kérdező kommentje:
18:38
kérlek mond már el neked ha itt nemis akor priviben amúgyis csak az én bajom lenne ha valami nem jól sülne el...kérlek
2011. szept. 14. 18:47
15/63 anonim válasza:
Akkor én lennék az oka,bármi is történjék veled.
16/63 A kérdező kommentje:
18:48
nem a te hibád lenne csakis az enyém senki másé...de kérlek szépen meséld el priviben
2011. szept. 14. 18:50
17/63 A kérdező kommentje:
kérlek szépen
2011. szept. 14. 19:05
19/63 anonim válasza:
Én meg mondom neked, hogy hogyan tudsz idézni, ha te megmondod nekem, hogy hogyan lehet saját egyszarvúm.
20/63 x) válasza:
Egyébként ha megidézel egy démont nem csak magadra hozol veszélyt. Az átköltözhet bármelyik ismerősöd házába, vagy akár meg is szállhat és rávehet hogy embereket ölj. (Persze akik azt mondják azért öltek, mert egy démon megszállta őket nagy részben hazudnak.) Ha meg nem tudod mit csinálsz kinyithatsz átjárókat is ahol akár többszáz gonosz lény is átjöhet a világunkba. Pont ezért nem idéznek démonokat csak a gonosz, kárörvendő hülye emberek és a felelőtlen tinik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!