Hogyan tudnék démont idézni?!
nem szeretném hogy valaki el hülyéskedné a kérdést
rendes és nem sértő választ várok
Én naponta több száz démont idézek és küldök visza hát... a munkámmal jár.
És biztosan állíthatom hogy egybcsepet sem veszélyes. Viszont hatalmas hozáértés kell.
És a démon idézés tanát nemzetközi szabályok nem engedik civilek tudtára jutattni.
Én tudom a választ. Fogj egy kést, vágd fel jó mélyen mindkét karodon az ereid aztán ugorj ki a 6. emeletről.
Komolyan! Nem hiszed? Próbáld ki!
az utolsónak meg
ha te ilyeneken töröd az eszed vagy neadj isten a szüleidtől látod vagy hallod azt nem it kéne hirdetned....az utolsó előtinek meg anyit hogy egy gyökér....ha anyira nem teccik a kérdés minek üted ide az orrod?:D
12:04
ezt te honnan veszed hogy én civil vagyok te miért nem vagy civil...ja ha anyira segíteni szeretnél...ismétlem csak ha szeretnél akor privátban el mesélhetnél nekem egy két dolgot az idézésről...máskép semmi értelme nincs annak amit ki írtál...ha nem akarsz segíteni se választ adni akkor minek írtál vagy unatkoztál?:D:D:D:D:D
Ha nem vagy civil akor majd megtudod ha ilyenek érdekelnek. Civil t ugy értsd mint nem titkos szervezeti személy.
Aligha fog segiteni valaki is.
sajnos vagy nem sajnos, de ha érdekelnek ilyenek ha ez az életsorsod akor majd megtalálod az utat ezekhez a titkos dolgokhoz. Azért nem idézhet démont akárki mert ez olyan lene mintha tömegpusztitú fegyvert civilek kezébe adnának, lényegében igy is van de ezt csak a hasonlat kedvéért irtam.
értelek én de ezaz egybaj hogy nemis tudom hogy kezdjek
amugy kérdezek valamit pld...ha megidézek egy démont és ha el adom a leklem neki akor akár it kérhetek?
ez egy gyerekes kérés volna, és túl magas árat jelentene...
És ilyen éretlenül nem fogsz titkos társaságokat vagy mestert találni.
Hol van a kereszténységed??
Nem egy láthatatlan semmiséget adsz oda érte, hanem a fejlődésed, és önmagad minden egyes kicsiny részét, az örökkévalóságra. Olyan, mintha itt mondjuk egy stricinek adnád el magad. Onnantól kezdve neked egy szavad sem lehetne.
Megéri ez pár röpke évnyi "nekem a nagyobb" bizonygatásért?
igen, van lehetőség arra hogy valaki használja az erejüket, de folyamatosan küzdened kellene érte, mert makrancos teremtmények, igyekeznek mindenből hasznot húzni, és mindent a maguk szája szerint magyarázni.
De ha bírnál is az erejükkel, mihez kezdenél?
Ha legyőz egy hirtelen pillanatban: halott vagy és az övé.
Ha felfeded magad és az erőd, halott vagy, és máris az övé.
Ha démonokkal kezdesz olyan erők figyelmét hívod fel, akik nem restek eltűntetni, aminek a vége, hogy mégiscsak az övé leszel..
igazad van.....azért még csak csak szellemekel kezdenék ki de démonokal soha!
de ha hiszed ha nem én olyanról is hallotam nem álítom hogy igaz de olyant is hallotam hogy van olyan mágia hogy akár milyen alakot(testett) fel tud veni az aki tudja hogyan kell..akár női testet akár férfi lehet hogy baromság de azért meg kérdezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!