Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnék démont idézni?!

Hogyan tudnék démont idézni?!

Figyelt kérdés

nem szeretném hogy valaki el hülyéskedné a kérdést

rendes és nem sértő választ várok

2011. szept. 14. 18:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
A tuzzel jatszol!
2011. szept. 15. 11:46
 32/63 anonim válasza:

Hát mikor szóba jön ez a téma eszembe jut mik történtek velünk a családba!! Jobb ha nem mesélem el neked is csak azt tudom javasolni hogy ne csináld ezt!!!

Tudom hogy mit akarsz meg hogy miért azt mind1 hogy honnan tudom de felejtsd el ezt az egészet mert nagyon rossz vége lesz!! ÜDV

2011. szept. 15. 14:55
 33/63 A kérdező kommentje:

kérlek küldj privát üzit

és ott meséj el mindent

2011. szept. 15. 15:40
 34/63 BenQs ***** válasza:
38%

Démon idézés.

Hozzávalók.

1drb fehér kecske (lehetöleg 1 évnél fiatallabb jószág)

1drb Abuszmir Egy féle görbe pengéjü tör.Ezen a néven nem fogsz találni viszon én igy ismerem.

5drb (valódi) viasz gyertya

1drb vastálka

Felhasznált növények

Szüz dohány

bazsalikom

vérfü

és kutyatejvirága.

Ezeket összekeverjük a tálkában.

Kell továbbá petróleum ezzel nyakon öntöd.és meggyujtod a tálka tartalmát.

ami még fontos 1hely mely sencségtelen.

A kecske vérével fel kell rajzolnod a kivánt démon jelét a "padlóra" Az öt gyergyát köre... ez tartja vissza a rossz "szellemet".

Röviden egyi.

Jó étvágyat hozzá.

2011. szept. 15. 15:48
 35/63 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó válaszoló:tök hülyeség amit írsz.Az idézéshez nem kellenek füvek.És most nem kritizállak.Második voltam.
2011. szept. 15. 20:45
 36/63 A kérdező kommentje:

utolsó

szerinted mikel hozzá?

2011. szept. 16. 12:51
 37/63 anonim ***** válasza:
67%
a legkönnyebb mód az ha szellemidéző táblán keresztül hívsz démont :D én már beszéltem démonnal.Hozzám könnyen jönnek , mivel sátánista vagyok :)
2011. szept. 16. 14:19
 38/63 A kérdező kommentje:

Necromancer

komolyan mesélnél nekem?

vagy küldj privát üzit okés?

2011. szept. 16. 16:22
 39/63 anonim ***** válasza:
47%
Leírom itt :D igazán könnyű , annyi hogy vegyél magadhoz egy a3-as lapot , írd rá az ABC-t meg 0-9-ig a számokat , meg azt hogy igen , nem , megjöttem , búcsúzom. Keress egy kisebb (feles) poharat ami jól csúszik a papíron , tedd rá fejjel lefele fordítva a mutató ujjad és ismételgesd hogy "démon ha itt vagy lépj az igenre" minél többen vagytok annál hamarabb jön , egyedül nem fog sikerülni :S mindenkinek rá kell tennie a mutató ujját és mindenkinek mondania kell a szöveget , amíg nem jön a démon. Pénteki napon meg éjfél után nem szabad , mert akkor könnyebben száll meg a démon , aminek nem hiszem hogy örülnél :) sok szerencsét hozzá :D
2011. szept. 16. 21:13
 40/63 anonim ***** válasza:
47%
amit már írtam, simán, és tisztelettudón hívd meg..nem hinném ha egy vacak tányérba belenyomsz pár füvet meg vért attól majd bármi történik...amúgy erről a csoportos szellemtáblázásról csak anyit, hogy azért sikerül csak csoportban, mert olyankor ottvan az idi*ta haver aki mozgatja neked a táblán a poharat, aztán meg jót rögög a markába:)...
2011. szept. 17. 02:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!