Hogyan tudnék démont idézni?!
nem szeretném hogy valaki el hülyéskedné a kérdést
rendes és nem sértő választ várok
Általában ha ilyen kérdést látok, jön a standard, egyébként helyes válasz a veszélyességéről, majd a melldöngetős kérdezői válasz arról, hogy ő csakazértis kitart.
Ez nem tökösségi játék.
Ez komoly veszélyeket rejtő dolog.
Fisz véleményével ellentétben a leghatalmasabb, legveszélyesebb és legkevésbé emberi entitánsokról van szó.
Szerencse, hogy a neten terjengő módszerek általában véve fabatkát sem érnek, másként még többet kellene vadászni, hogy visszakergessük őket a síkjukra, megakadályozva a további pusztítást.
Ez a dolog sosem CSAK rólad szól. A környezeted ismert és ismeretlen emberek is veszélyben forognak.
Ha célod elérni ezt ( keresztényként nem értem hogy lehet???) akkor tanulj, legalább egy mágiaágban legyél előtte mester.
AZtán is ráérsz mindent kockára tenni.
Egy démon soha nem a könnyebbik megoldás semmire. Jóval drágább és veszélyesebb velük üzletelni, mint fizikálisan elintézni a problémát.
Amúgy ha érdekel a téma, beszélgess a papoddal. Ha nem kis arcanagy tinigyerekként, hanem kellően felnőttesen viszonyulsz a kérdéshez, válaszolni fog, bár valószínűleg nem fog beavatni a heti-havi rendszerességű exorcizálásokba.
Nem akarok neked rosszat, azert irok.
Ne artsd bele magadat ijen dolgokba, mert ez nem vicc!
Szerintem ezt most verd ki a fejedbol, mert nagyon megjarhatod.
Ha ijesmikkel kerulsz kapcsolatba, tonkre tehetik az eleted.
Nekem a legjobb baratom 1 honapja akasztotta fel magat, azert mert abba artotta bele magat amibe te is akarod.
Elhiheted nem volt szivderito latvany, megkekulve, megmeredve, vastepsin latni!
Ha kerdesed van irj!
az attól függ kit/mit értesz démon alatt....
amúgy a leglogikusabb megközelítés, bármilyen lényel szemben, ha szimplán meghívod magadhoz...
Engem nem érdekel hogy segíteni fognak e vagy nem....hidegen
hagy csak szeretnék egyet idézni enyi az egész nem nagy kérész számotokra
Tisztelettel jegyzem meg az alábbiakat:
Az anyag angyalainak használata nem éppen díjmentes, valahogy úgy tudnám leírni, amikor tankolsz és megy a számláló, csak éppen itt literenként több száz vagy ezer évre kötsz kölcsönszerződést, amíg le nem töltötted, nem szabadulhatsz a démontól akit megidéztél én nem sértegetlek, távol álljon tőlem, de én a helyedben nem tenném és ezt komolyan mondom! Ha te fénylényként a sötétségbe vágysz és megtagadod a magasabb létformád a te dolgod és a te döntésed, aminek a következményeit életedben és utána is viselni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!